Спецпроєкти

«Очі перемоги»: у Squat 17b відкриється виставка, присвячена дронам


Культурний простір Squat 17b та Центр підготовки операторів БПЛА «Крук» організовують виставку, до якої долучитися 12 сучасних українських художників. Подія починається 21 січня о 15:00 і триватиме до 13 лютого.

Подробиці

«Очі перемоги» поєднають дві події – культурний захід за участі робіт сучасних українських художників та презентацію календаря. Ключова тема виставки – безпілотники та їх роль у війні.

У виставці візьмуть участь такі діячі: Андрій Сидоренко, Олександр Грехов, Людмила Раштанова, Dita Galas, Володимир Падун, Людмила Падун, Едуард Потапенков, Олексій Сай, Роман Шостя, Нікіта Тітов, Юрко Журавель, Олекса Манн.

Гості під час заходу зможуть поспілкуватись з художниками, придбати календар/ експонати та зробити свій внесок в ремонт 14 навчальних дронів. 

У Центрі підготовки операторів БПЛА “Крук”  військові та цивільні проходять теоретичні та практичні навчання, вчаться літати на симуляторах та практикуються зі справжніми безпілотниками.

У попередньому матеріалі ми розповідали, що у культурному просторі Squat 17b відбулась презентація збірки короткої прози та поезії «Ода до України». 

Squat 17b – особливе київське місце, історія якого почалася у 2007 році. Протягом семи років Squat 17b був безкоштовним житлом, де збиралися близькі за духом творчі люди зі столиці та інших українських міст. Потім він став культурним майданчиком столиці. 

З квітня 2022-го Squat  17b працює як місце для благодійних концертів, стендапів, поетичних вечорів, ярмарків та виставок. Артисти та організатори передають зібрані кошти ЗСУ і волонтерам.

Squat 17b
вул. Терещенківська, 17Б

21 січня – 13 лютого

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь