Спецпроєкти

Актор Джек Глісон («Гра престолів») відвідає Україну та привезе пікап для ЗСУ


Актор Джек Глісон, який зіграв короля Джоффрі в серіалі «Гра Престолів», планує у середині лютого відвідати Україну. Про це повідомила режисерка «ЧЕсного театру» Катерина Чепура:

«Джек вирішив підтримати Україну в ці непрості часи. Ми плануємо кілька публічних і непублічних заходів за його участі. Але найперше ви можете отримати ексклюзивну можливість випити кави зі справжньою зіркою світового кіно».

Режисерка оголосила про старт аукціону, в якому можна виграти статуетку і взяти автограф актора в Києві. Усі кошти з заходу підуть на купівлю тепловізора для бійців у Бахмуті. 

Глісон також привезе пікап для ЗСУ, який придбали волонтери з Великої Британії.

Український актор театру та кіно Андрій Клименков повідомив, що Джек Глісон зустрінеться із захисниками України, школярами та акторами, а ще візьме участь у відкритому для глядачів Кіноінтенсиві. 

Джек Глісон – ірландський актор, який з 8 років виступає на сцені. Популярність йому принесла роль Джоффрі Баратеона у «Грі престолів». У 2014 році Глісон заявив, що після закінчення зйомок в серіалі завершить кар’єру в кіно.

Раніше ми розповідали, що голлівудський актор  і амбасадор фандрейзингової платформи UNITED24  Лієв Шрайбер оголосив на генератори для українських медиків,  які допоможуть медичним закладам функціонувати під час відключень електропостачання в Україні. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь