Спецпроєкти

«Епіцентр» побудує в Бучі новий ТРЦ на місці зруйнованого


«Епіцентр» анонсував будівництво в Бучі нового торговельно-розважального центру замість зруйнованого російськими окупантами. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. 

Подробиці 

Загальна площа нового двоповерхового ТРЦ у Бучі становитиме понад 100 000 м².  Це вп’ятеро більше за площу зруйнованого торговельного центру. 

«Ми переконані, що будівництво сучасного “Епіцентру” в Бучі – знаковий проєкт. Буча стала символом болю та страждань українського народу, її відродження – початок нової історії», – повідомив генеральний директор мережі Петро Михайлишин. 

Компанія вже завершила демонтаж конструкцій і вийшла на фінальну стадію розроблення архітектурного проєкту. Будівлю ТРЦ планують обладнати укриттям та джерелами альтернативної енергії. 

У березні 2022-го року торговельний центр «Епіцентр» було знищено під час окупації міста-героя Бучі. З початку повномасштабного вторгнення загарбники зруйнували ТЦ компанії «Епіцентр» загалом на площі 59 100 м².

Раніше ми повідомляли, що UNITED24 запустила перший проєкт «Відбудови України».Будинки побудують в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, а також у селах Бузове та Мила Дмитрівської територіальної громади. У власне житло зможуть повернутися 4 237 українців.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь