Спецпроєкти

«Міць. Українська кам’яна»: UNITED24 та «АРТЕМСІЛЬ» випустили ексклюзивну партію солі – кошти від продажів підуть на дрони


До річниці повномасштабного вторгнення ДП «АРТЕМСІЛЬ» та фандрейзингова платформа UNITED24 презентували спеціальну партію солі.

Подробиці 

У квітні 2022-го року вперше з часів Другої світової війни в шахтах Соледара перестали видобувати сіль через обстріли окупантів. Нещодавно вдалося знайти 20 тонн видобутої солі.

«Міць. Українська кам’яна» розфасована у пачки по 200 грамів. Всього у партії – 100 000 пачок.

«Попри те, що наше рідне місто та соляні шахти тимчасово окуповані, ми віримо, що українська кам’яна міць витримає усі випробування і ми повернемо собі Соледар, як і всі українські міста», – коментує Володимир Низиєнко, начальник відділу комунікації ДП «АРТЕМСІЛЬ».

«АРТЕМСІЛЬ» з’явилась у продажу 21-го лютого в мережі «Сільпо», а також онлайн на ROZETKA.

Ілюстрацію для упаковки спеціальної партії «АРТЕМСОЛІ» створив український дизайнер Артем Гусєв.

Вартість пачки – 500 грн. 465 грн з кожної перекажуть на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР через фандрейзингову платформу UNITED24. Ціна одного  дрона – 700 $.

Раніше ми розповідали, що United24 та InWhite презентували лімітовану колекцію одягу – кошти підуть на генератори для операційних. У колекції представлені худі з дописами «Тримай людське тепло, якщо холодно» та «Тримай світлих людей, якщо темно». Принт розробила українська художниця Соня Морозюк.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь