Спецпроєкти

Залишатись на зв’язку: SIP-телефонія для бізнесу, що працює без світла та мобільної мережі


Платформа телефонії Ringostat (частина групи IT-компаній Netpeak Group) презентувала  SIP-телефонію, що допоможе українському бізнесу працювати навіть під час відключень. 

«Ми в Ringostat віримо в силу зв’язку. Тож вирішили запропонувати рішення для того, щоб бізнес навіть в складних умовах не був ізольованим від потенційних покупців. І хоча в Україні світло може іноді зникати, але наш обов’язок надавати якісний зв’язок клієнтам — завжди залишається», говорить засновник Ringostat Олександр Максименюк.

Компанія запропонувала рішення для бізнесу:

  • Без зв’язку

За допомогою онлайн-додатку Ringostat Smart Phone можна телефонувати за номером на будь-якому сайті та у CRM. 

Користувач може розмістити на своєму сайті один віртуальний номер телефону замість кількох. Коли клієнти на нього телефонуватимуть, дзвінки можна буде спрямовувати одразу на декілька будь-яких номерів.

  • Без інтернету 

Компанія може отримати sim-картки для мобільного телефону, що під’єднані до віртуальної АТС. Усі виклики будуть фіксуватися у звітах SIP-телефонії та CRM. Це дозволить прослухати аудіозаписи дзвінків.

  • Без світла

Ringostat незалежний від наявності світла, бо має сервери в різних дата-центрах з кількома джерелами живлення і потужними генераторами. На випадок повного блекауту у телефонії є сервери в інших регіонах і країнах. 

Раніше ми повідомляли, що Netpeak Group запустили перший український сервіс для просування застосунків у світі. Сервіс буде корисним для розробників ігор та функціональних додатків.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь