Спецпроєкти

«Міць. Українська кам’яна»: з продажів «АРТЕМСОЛІ» придбають 2200 дронів-камікадзе


До річниці повномасштабного вторгнення платформа UNITED24 та ДП «АРТЕМСІЛЬ» презентували спеціальну партію солі «Міць. Українська кам’яна». Завдяки її продажу зібрано понад 58 500 000 гривень, які перекажуть на закупівлю 2200 безпілотників для ГУР.

Подробиці 

Наприкінці лютого стартував продаж АРТЕМСОЛІ «Міць. Українська кам’яна» у спеціальному пакуванні, ілюстрацію для якого створив дизайнер Артем Гусєв. У лімітованій партії було 100 000 пачок.

«Дрони FPV продемонстрували свою ефективність на полі бою. Отже, що більше їх в українського війська, то складніше нашому ворогові. Від української розвідки ми дякуємо всім, хто долучився до збору й тим самим зміцнив наші позиції, оскільки з безпілотниками-камікадзе наші військові зможуть знищувати окупанта, його техніку та особовий склад без прямої загрози для свого життя», зазначив командир спецпідрозділу «Крила» ГУР МО, позивний «Волонтер». 

Проєкт підтримали тисячи українців  та український бізнес. Внески зробили: «ІнтерХім», VARUS, Аптека низьких цін, INTERTOP, «Делві», Hop Hey, Kitrum та інші. 

Раніше ми повідомляли, що вісім мільйонів гривень зібрано на дрони за два дні продажів «АРТЕМСОЛІ».

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь