Спецпроєкти

Сергій Жадан анонсував передпродаж свого артбука «ПТАХ: вірші, що стали піснями»


Письменник і музикант Сергій Жадан оголосив передпродаж свого артбука ПТАХ: вірші, що стали піснями», який вийде у видавництві «Ковчег Україна».

Книга матиме тканинну обкладинку з QR-кодом, за яким можна послухати відео-презентацію від Жадана особисто. В артбуці зібрані вірші українського поета, які стали піснями. Композиції Вакарчука, ТНМК, сестер Тельнюк, ДахаБраха, DakhDaughters, Bruttо та інших також можна буде послухати за QR-кодами.

01/4

«Для мене це не просто збірка – це збірка віршів, які співаються. Це особлива книжка. Оскільки тут зібрані тексти, написані не просто для читання – вони написані для співання. Деякі з цих текстів писалися конкретно під якусь мелодію, на замовлення чи для співпраці з кимось із музикантів, деякі лише згодом стали піснями. Але так чи інакше це тексти для звучання, і саме це, великою мірою, визначає їхнє наповнення», – розповів про артбук Жадан.

Книжка «ПТАХ: вірші, що стали піснями» вийде у травні 2023-го. Передзамовити можна вже зараз за 750 грн (пізніше коштуватиме 850 грн). Перші триста замовників отримають примірник з автографом Жадана.

Увесь прибуток від накладу спрямують на підтримку ЗСУ.

Раніше ми розповідали, що «Бумбокс» та Сергій Жадан презентували кліп на OST до фільму «Мирний-21.

Фото: видавництво «Ковчег Україна»

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь