Спецпроєкти

Фільм «Люксембург, Люксембург» став лідером українського прокату в перший вікенд


Стрічка Антоніо Лукіча посіла перше місце за результатами кінопрокатного вікенду, повідомляє пресслужба «Кіноманії». 

Подробиці 

Фільм «Люксембург, Люксембург» зібрав 5,59 млн. грн. за перший вікенд прокату, його переглянуло понад 36,400 глядачів. Це другий найкращий старт серед українських проєктів з часу початку повномасштабного вторгнення. Результату не вистачило, аби обійти «Мавку», яка у перший вікенд зібрала 24,9 млн грн і понад 189 000 глядачів.

Головні ролі у стрічці зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови. Фільм оповідає історію про близнюків з міста Лубни, що їдуть зустрітися з батьком, якого не бачили багато років. 

«Люксембург, Люксембург» – це другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча, відомого глядачам за комедією «Мої думки тихі». 

Фільм брав участь у конкурсі «Горизонти» на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі. 13 квітня стрічка вийшла у всеукраїнський прокат. 

У попередньому матеріалі ми розповідали, що у Києві відбулась прем’єра фільму  «Люксембург, Люксембург». Більше тисячі глядачів першими побачили стрічку на київський прем’єрі у кінотеатрі «Оскар».

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь