Спецпроєкти

Ілон Маск звинувачує Microsoft у несанкціонованому використанні даних Twitter: подробиці


У компанії Twitter заявляють, що Microsoft Corp порушила угоду про використання даних соціальної мережі.

Згідно з повідомленням Reuters, адвокат власника Twitter Ілона Маска заявив про «несанкціоноване» використання даних Twitter з боку Microsoft, включаючи передачу даних державним установам без дозволу у деяких випадках.

У листі до генерального директора Microsoft Сатьї Наделлі технологічного гіганта просили провести аудит використання контенту Twitter. Повідомляється, що компанія отримала запит від юридичної фірми, яка представляє інтереси Twitter, і заявив, що вони розглянуть питання та продовжать своє партнерство з соцмережею.

Нагадуємо, Ілон Маск планує запустити платформу TruthGPT і висловив недовіру до підтримуваної Microsoft фірми OpenAI, яка стоїть за популярним чат-ботом ChatGPT.

Маск звинуватив OpenAI у «навчанні ШІ брехні» і заявив, що компанія стала «закритою» та «комерційною», з тісними зв’язками з Microsoft. Він також звинуватив Ларрі Пейджа, співзасновника Google, в недбалості щодо безпеки штучного інтелекту.

Раніше ми повідомляли, що Ілон Маск залишає посаду гендиректора Twitter. Він вже знайшов собі заміну: СЕО соцмережі стане Лінда Яккоріно, яка раніше очолювала відділ реклами в медіакомпанії NBCUniversal.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь