Видавництво Stretovych відкрило передзамовлення на книжку рестораторки Анни Завертайло – «Солодкий несолодкий бізнес»
Видавництво Stretovych відкрило передзамовлення на книжку рестораторки, співзасновниці мережі пекарень «Завертайло» і кондитерських «Honey» Анни Завертайло – «Солодкий несолодкий бізнес».
Це видання поєднує особисту історію розвитку сімейного бізнесу та прикладний посібник для підприємців, які цікавляться ресторанною галуззю.
«У книзі я відверто розповіла про наш шлях від кавових автоматів до кондитерських «Honey» і пекарень «Завертайло» – із усіма можливими викликами та перепонами, з якими стикаються підприємці та бізнеси. Відсутність стартових інвестицій, розподіл ролей в бізнес-партнерстві, пошук своєї унікальності. Я намагалася приділити увагу всім складникам цієї величезної системи: продукт, концепції закладів, пошуки крутої локації, обладнання та формування команди – і в легкій формі розказати, як це працює конкретно в нашому випадку», – розкрила деталі про книжку Анна Завертайло.
Книга вже доступна для передзамовлення на сайті видавництва – stretovych.com.ua
Усі передзамовлені книжки підпише сама авторка. Трьом випадковим передзамовникам Анна Завертайло особисто проведе екскурсію на виробництво «Honey» і «Завертайло».
Раніше ми повідомляли, хто отримав «Букерівську премію» цьогоріч.