Євген Клопотенко представив нове гаряче меню для «Укрзалізниці»
Ресторатор Євген Клопотенко поділився у своїх соцмережах новиною про запуск гарячого меню у поїздах «Укрзалізниці».
За його словами, завдяки сучасним технологіям зберігається якість та смак страв, немов їх щойно приготували.
Нововведення наразі тестується на таких маршрутах:
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ — Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Серед запропонованих страв: карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов із яловичиною. Ціна порцій варіюється від 170 до 190 гривень.
Нове меню обіцяє зробити подорож залізницею ще комфортнішою та смачнішою.
Раніше ми розповідали, що «Укрзалізниця» запустила перші нові вагони українського виробництва