Спецпроєкти

Робити добро: як стати волонтером Фабрики святого Миколая


Подарунки отримають понад дві тисячі дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей

У Львівському палаці мистецтв розпочала роботу Фабрика святого Миколая. Кілька сотень волонтерів подбають про те, аби найочікуваніше дитяче свято завітало до багатодітних і малозабезпечених сімей. Не омине святий Миколай і тих дітей, чиї батьки є учасниками бойових дій на Донбасі або ж загинули у зоні проведення АТО. Фабрика діє у рамках благочинної акції «Миколай про тебе не забуде». Львів’ян закликають долучатися активніше.

Помічники святого Миколая завітають до понад 2 500 дітей. Серед подарунків – книги, м’які іграшки, альбоми та розмальовки. За словами організаторів, не вистачає канцтоварів і засобів гігієни.

У цьому році до роботи на Фабриці святого Миколая приєдналося понад 400 волонтерів, які попередньо відвідували спеціальні вишколи. Ця цифра є дещо меншою, ніж торік.

Організатори найбільше потребують водіїв святого Миколая, які б допомогли доставити подарунки до домівок. Охочих просять зголошуватись до 18 грудня.

Також бажаючі можуть допомогти подарунками. Їх потрібно принести у Палац мистецтв до 16 грудня (з 10.00 до 19.00). Розносити подарунки будуть з 16.00 у неділю.

До благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» приєдналася і Народна хорова капела студентів «Гаудеамус». В одному з торгово-розважальних центрів музиканти під керівництвом диригента Романа Мачишина виконали композицію «Щедрик».

Для тих, хто хоче стати волонтером:

Сторінка у Facebook: “Миколай про Тебе не забуде”

Сайт: http://www.mykolaj.com.ua

Христина Дольна: (097) 66 00 567

Анастасія Гураль: (097) 86 40 344

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь