Спецпроєкти

У Львові виступить ді-джей Tom Swoon


Tom Swoon увійшов до переліку "Топ-100 ді-джеїв 2015 року", посівши 46 сходинку

24 грудня у львівському клубі FESTrepublic. club виступить відомий польський диск-жокей і продюсер Tom Swoon. Музикант створює музику у жанрах progressive house і electro house. За версією авторитетного британського журналу DJ Magazine, що присвячений електронній музиці, Tom Swoon увійшов до переліку “Топ-100 ді-джеїв 2015 року”, посівши 46 сходинку.

Dorian Tomasiak (він же – Tom Swoon) народився у польському місті Голенюв. Електронною музикою зацікавився у 17-річному віці, надихнувшись творчістю Deadmau5 і Daft Punk. Дебютував реміксом на композицію Tokyo британського ді-джея Гарета Емері. Ремікс відразу зайняв перші позиції у різноманітних чартах. Перший оригінальний трек музикант випустив у 2012 році – композиція Elva вийшла на американському лейблі Ultra Records.

Цього ж року Tom Swoon вирушив у світовий тур і виступив на розігріві в Avicii та Стіва Аокі. Також почав кар’єру радіоведучого.

Сьогодні в активі 23-річного музиканта – виступи на найбільших фестивалях електронної музики (в тому числі на бельгійському Tomorrowland), десятки синглів і тисячі прихильників у всьому світі.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь