Спецпроєкти

На львівському заводі медапаратури відкрили арт-простір


На території Львівського заводу радіоелектронної медичної апаратури «РЕМА» (вул. Заводська, 31) облаштували центр сучасного мистецтва. Ініціатором створення арт-простору є американський режисер з українським корінням Сез Баумрін.

Відкриють мистецький центр перформансом “Чужинець на чужині” нового театрального проекту «Гершом» під керівництвом Сеза Баумріна. Це перформанс з елементами танцю, музики й літератури, у якому задіяні львівські актори. У своїй роботі режисер використовує свідому імпровізацію, відмовляючись від канонів класичної театральної гри. Прем’єрні покази – 26 та 27 січня.

“Незвичну локацію (завод розташований у районі Підзамче) обрали невипадково: хочемо, аби культура виходила за межі центральної частини міста. У найближчих планах арт-простору – створення лабораторії дослідження театрального мистецтва, формування початкового театрального репертуару, активна співпраця з акторами, танцівниками, фотографами, художниками… Надаватимемо простір митцям для їхньої творчої реалізації”, – розповіла bit.ua представниця проекту “Гершом” Діана Горбань.

Вхід на прем’єру перформансу “Чужинець на чужині” – вільний. Однак організатори просять відвідувачів зареєструватись, написавши листа на електронну пошту: gershom.theatre@gmail.com. Або за телефоном: 0682217683; 0935075299.

Фото надані організаторами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь