Спецпроєкти

Львівська IT-компанія проведе безкоштовні курси для програмістів


Львівська ІТ-компанія Ostware Services оголошує про початок набору на програму Networking Software Engineering Work & Study. Її мета — розширення експертизи у доменах SDN, NFV та IoT. Аналогів програми в Україні немає, кажуть організатори.

Навчання для учасників є не просто безкоштовним, але й оплачуваним. Впродовж трьох місяців навчання вони отримуватимуть заробітну плату, розмір якої обговорюватимуть індивідуально на співбесіді. У разі успішного проходження програми компанія готова працевлаштувати випускників. Networking Software Engineering Work & Study Program пройде вже вдруге — випускники попереднього набору успішно працюють в Ostware Services.

Щоб стати учасником програми, необхідно мати 1–1,5 року комерційного досвіду програмування, ґрунтовні знання ООП, знання Linux на рівні користувача, а також знання англійської мови рівня A2 (орієнтовно Pre-Intermediate, визначатиметься вхідним тестуванням). Подати заявку на участь можна за посиланням. Після реєстрації необхідно скласти тест, а також пройти співбесіду зі спеціалістами компанії, аби підтвердити достатній рівень технічних знань і навичок.

Навчання почнеться 3 квітня. Програма розрахована на три місяці щоденних 8-годинних занять, упродовж яких учасники матимуть як теоретичні, так і практичні сесії. Навчання проводитимуть фахівці компанії Ostware Services.

Нагадаємо, Ostware Services — це компанія, що надає професійні послуги з розробки та тестування програмного забезпечення у сферах Industrial IoT та Computer Networking. Офіси компанії розташовані у Львові, Одесі та Кракові.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь