Спецпроєкти

Gershom у дії: фоторепортаж з нового театру на Підзамчі


Головною театральною подією Львова останніх місяців стала поява нового експериментального театру Gershom. Розташований він на території колишнього заводу радіоелектронної медичної апаратури (вул. Заводська, 31), що на Підзамчі. Минулими вихідними в театрі відбулася майстерня «Видима і чутна енергія». Емоції акторів, пластику і атмосферу творчості зафіксувала фотограф Ольга Дмитрів.

Керівником проекту Gershom є Сет Баумрін – професор театрального мистецтва нью-йоркського університету та режисер-практик, за плечима якого понад шістдесят вистав у різних країнах світу.

01/6

Офіційне відкриття театру Gershom відбулося наприкінці січня. Колектив Сета Баумріна представив перформанс «Чужинець на чужині». Перші покази пройшли з переаншлагом.

Сет Баумрін об’єднав навколо себе молодих акторів і студентів театральної спеціалізації. У своїх проектах режисер задіює різні види мистецтва – від танцю до музики, від поезії до пластики. Використовує свідому імпровізацію, відмовляючись при цьому від класичних постановочних вистав.

01/6

Наступні покази перформансу «Чужинець на чужині» відбудуться 23 та 24 лютого. Вхід – вільний. Резервування місць: gershom.theatre@gmail.com; (068) 221 76 83, (093) 507 52 99.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь