Спецпроєкти

Львівський музикант дасть концерт для користувачів соцмереж


Музикант і телеведучий Тарас Гаврик анонсував незвичний онлайн-концерт, який зможуть переглянути користувачі соціальних мереж Facebook та Instagram. 9 лютого акустичний виступ транслюватиметься наживо з власної квартири виконавця.

У форматі онлайн-концерту Тарас Гаврик виконає нові композиції, що написані впродовж останніх трьох місяців, і вже відомі хіти. Слухачі матимуть змогу замовляти пісні і неформально спілкуватися з музикантом. Окрім авторського матеріалу, прозвучать пісні і тих виконавців, які подобаються Тарасу Гаврику.

“Ідея такого концерту виникла спонтанно. Ми з другом тестували пряму трансляцію в Instagram, мене попросили щось зіграти. Люди коментували, хтось навіть запропонував зіграти концерт в Чернівцях. Тоді я подумав: а чому б не зробити повноформатний концерт спеціально для соцмереж? Такий, щоб без пафосу – тільки я і гітара. Живе спілкування з тими, кому цікава моя творчість”, – розповів bit.ua Тарас Гаврик.

За словами музиканта, технічна складова концерту наразі вирішується. Відомо, що трансляція вестиметься з двох знімальних камер.

“Якщо й не вдасться забезпечити HD-формат, то зніматимемо смартфоном. Мені здається, це не найсуттєвіше для слухача. Важливими є тільки справжні емоції”, – зазначив виконавець.

Онлайн-трансляція розпочнеться 9 лютого о 21.00 на акаунтах музиканта у Facebook та Instagram.

Фото: Ірина Середа

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь