Спецпроєкти

Американці Arms and Sleepers виступлять у Львові


Американська група Arms and Sleepers повертається до Львова. 9 червня колектив у розширеному складі виступить у FESTrepublic. club. Концерт відбудеться у рамках європейського туру.

Про це йдеться на офіційному сайті електронної формації. Наступного дня колектив дасть концерт у київському клубі Closer.

Європейський тур Arms and Sleepers відбуватиметься на підтримку нового альбому Life Is Everywhere, що вийшов наприкінці січня. Платівка містить 18 композицій і поєднує у собі відразу кілька музичних напрямків: від інструментального хіп-хопу і даунтемпо до чіллвейву та звичного для себе атмосферного тріп-хопу.

Під час європейського туру група виступатиме у форматі full live band: з живими ударними, гітарою, басом і клавішними. Обіцяють музиканти і візуальні ефекти.

Минулого року Arms and Sleepers відзначали своє 10-річчя. Колектив заснували Макс Левіс та Мірза Рамік. В активі дуету – понад два десятки релізів, музика для фільмів і телебачення, тривалі тури Азією, Європою, Центральною та Північною Америкою.

Нагадаємо, Arms and Sleepers вже тричі виступали у Львові в маленьких клубах. На цей раз музиканти випробують на міцність “тисячник” – FESTrepublic. club.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь