Спецпроєкти

Відео дня: львівський композитор Єгор Грушин з присвятою Карпатам


У перший день весни львівський композитор і піаніст Єгор Грушин презентував нову композицію під назвою Carpathians. Це перший сингл з майбутнього альбому музиканта. Одночасно з композицією вийшло і відео, режисером якого є Юрій Резвий.

“Музика зображає величність та красу Карпат, переносить у своєрідний медитативний стан цілковитого захоплення могутністю цих гір, а відеоряд доповнює музику різноплановими ракурсами природи Карпат в різні пори року”, – йдеться в описі до релізу.

У коментарі bit.ua Єгор Грушин зізнався, що вперше побував у горах в дорослому віці, а на написання композиції його надихнула ностальгія за гірською атмосферою.

“Моє дитинство пройшло на березі моря. Закохався в гори у віці 18-ти років, коли вперше їх і побачив. Півроку не мав змоги вирватись в Карпати, бо спершу був зайнятий підготовкою українського туру, потім, власне, туром, ще пізніше тривав місяць відновлення. Але дуже хотілося знову поринути у казкову гірську атмосферу – так і написалась ця композиція”, – розповів музикант.

За словами Єгора, композиція була написана в грудні минулого року. А робота над аранжуванням і записом завершилась вже у січні.

Коли тривала робота над зведенням, я звернувся до Юрія Резвого, аби він візуалізував цей трек. Юрій понад п’ять років досліджує природу Карпат. Слідкував за його творчістю раніше – дуже сподобались його роботи. Тому щасливий, що композицію супроводжуватиме такий атмосферний відеоряд”, – зазначив піаніст.

Нагадаємо, 9 березня Єгор Грушин вирушає у всеукраїнський тур з програмою Solo Piano. Перший концерт відбудеться у Запоріжжі. Загалом музикант виступить у десятьох містах. Завершиться тур 5 квітня великим концертом у Львівській філармонії.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь