Спецпроєкти

Sold out: квитки на Alfa Jazz Fest у Львові розкупили в перший день продажу


Ажіотаж навколо найбільшого джазового фестивалю в Україні — Alfa Jazz Fest 2017 — встановив нові рекорди: квитки на всі концерти, що відбуватимуться на Сцені імені Едді Рознера, розкупили за кілька годин після старту продажу. Щохвилини квиток намагалися купити близько 4000 меломанів.

Продаж квитків на джазовий фестиваль почався вранці 20 квітня. День старту продажу обслуговувало в реальному часі близько 20 IT-спеціалістів, 20 менеджерів з підтримки та кол-центр із сорока фахівців. Координував процес продажу весь менеджмент та організаційний комітет Alfa Jazz Fest. Це близько сотні людей.

«З 9:00 до 9:35 на сайті були збої через перевантаженість системи. Ми пишаємося, що наш фестиваль на 7-му році існування став настільки популярним. Рекорд швидкості продажу – як на культових світових фестах. Хто зустрічався з купівлею квитків на світові івенти, знає: ситуація там доволі схожа. Як правило, за годину розпродуються всі квитки. Ми просимо вибачення за те, що більшість людей не змогла комфортно купити квиток. Надіємося на їхнє розуміння», – зазначили організатори на офіційній Facebook-сторінці фестивалю.

Станом на зараз на сайті ще залишилось кілька квитків на останній день фестивалю – 27 червня. В цей день виступатимуть легендарна група Chick Corea Elektric Band і тріо Mare Nostrum.

Для тих, кому не пощастило придбати квиток, організатори формують лист очікування. Усі охочі можуть написати приватне повідомлення на Facebook-сторінці фестивалю. Слід зазначити, скільки квитків потрібно, на які фестивальні дні та контактний номер. Організатори вирішуватимуть ці питання в індивідуальному порядку. Буває, що через кілька днів після старту продажу деякі клієнти відмовляються від замовлень, тому  можуть з’явитися вільні місця.

Нагадаємо, щорічний Alfa Jazz Fest вже всьоме відбудеться у Львові. Традиційно діятиме три фестивальні сцени: основна Сцена ім. Едді Рознера в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького (вхід платний), сцена на площі Ринок (вхід вільний) і сцена на подвір’ї палацу Потоцьких (вхід вільний).

Фото: Алина Красиева/Vogue.UA

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь