Спецпроєкти

Нове місце: IQOS Space у Forum Lviv


У торговому центрі Forum Lviv відкрився перший в місті бутік IQOS, що спеціалізується на інноваційному ґаджеті для нагрівання тютюну. Ми побували у львівському IQOS Space і готові поділитись враженнями.

Технологія IQOS та передісторія

Близько 10 років тому компанія Philip Morris International почала розробляти альтернативні технології для курців з метою мінімізувати шкідливий вплив паління на людський організм. Результатом багаторічної праці став інноваційний продукт – система нагрівання тютюну IQOS. IQOS став новим трендом серед курців у більш ніж 20 країнах від Японії до Швейцарії, а 2016 року з’явився і в Україні.

Принцип дії ґаджета такий: всередині девайса знаходиться «розумна» електроніка та спеціальне керамічне лезо, що нагріває тютюн до 250–300 градусів, а не підпалює його, як у звичайній сигареті.

Завдяки відсутності горіння у процесі використання IQOS виділяється на 90–95% менше шкідливих речовин у порівнянні зі звичайною сигаретою. Це означає, що в організм не потрапляють продукти горіння, смоли та канцерогени. Тому IQOS належить до продуктів зі зниженим ризиком.

Як це працює

01/3

 

Девайс складається з двох елементів – холдера (тримача) та чарджера (зарядного пристрою).

Для використання з IQOS призначені стіки з натуральним тютюном. За відгуками користувачів, IQOS дає м’якший за звичайні сигарети смак завдяки відсутності диму, попелу та горілого присмаку.  Одного стіка вистачає на 14 затяжок або 6 хвилин. Індикатори на холдері сигналізують, коли ґаджет готовий до використання або коли процес завершений. Заряду чарджера вистачає приблизно на 20 разів, тобто пачку стіків. Підзарядити його можна через USB, як смартфон.

IQOS Space зсередини

01/3

Фірмові магазини IQOS запрацювали вже у п’ятьох українських містах: Києві, Львові, Харкові, Одесі та Дніпрі. У Львові IQOS з’явився на початку 2017 року. А вже у квітні відбулось офіційне відкриття бутіку.

Усі магазини IQOS витримані в біонічному стилі. Цей підхід в інтер’єрі є синтезом футуристичних технологій і природних елементів. А також відображає суть продукту – інноваційне технічне рішення + натуральний тютюн.

Дизайнери біонічних інтер’єрів, зокрема магазинів IQOS, використовують натуральні матеріали та кольори. Для декору та облицювання вони обирають натуральне дерево, камінь, живі або стабілізовані рослини, м’які тканини з лляною текстурою. Меблі та конструкції мають плавні, гнучкі, природні лінії. В інтер’єрі домінують спокійні теплі кольори, поєднання дерева і бетону, скла та хай-тек обладнання.

Львівський  IQOS Space розташований на другому поверсі ТРЦ Forum Lviv. Магазин працює щодня з 10:00 до 22:00. Він функціонує не лише як класичний рітейл, а й як лайфстайл-простір.

На території торгового центру палити заборонено, однак можна влаштувати перерву в шопінгу і завітати до IQOS Space на каву та IQOS.

IQOS Space

iqos.ua

ТРЦ Forum Lviv, 2-й поверх

вул. Під Дубом, 7Б.

Графік роботи: 10:00–22:00.

Фото Оксани Бабич

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь