Спецпроєкти

Street Food So Good: фоторепортаж з фестивалю вуличної їжі


Минулими вихідними у Львові вже вкотре відбувся фестиваль вуличної їжі Street Food So Good Festival. Тримаючи в одній руці бургер, а в іншій фотоапарат, ми зробили багато смачних фото. Bon Appetit!

У сучасному місті вулична їжа вже давно перестала асоціюватись із сосискою в тісті та пиріжком від бабусі біля вокзалу. І Street Food So Good Festival вже втретє доводить, що вулична їжа може бути смачною, красивою, корисною та різноманітною.

Традиційно локацією фестивалю став Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Цього року Street Food So Good Festival помітно збільшив свої масштаби. Біля сцени функціонувала зона із їжею та напоями від місцевих закладів. За словами організаторів, їх було більше 30. Бургери, хот-доги, чіабати, млинці, різноманітні салати, соковиті стейки та реберця щойно з вогню, меню для вегетаріанців, національні страви галицької кухні та народів світу, десерти, які скоріше нагадують витвір мистецтва, – це лише короткий перелік того, чим можна було поласувати.

01/6

Окрім смачної складової, в програмі фестивалю були заплановані різноманітні майстер-класи (від приготування самогонки до миловаріння), воркшопи, лекції та конкурси. Для найменших гостей організатори облаштували дитячу зону із власною програмою розваг: відкриті уроки з англійської, програма озеленення парку, міні-футбол, фото-зона.

01/6

Традиційно в рамках фестивалю пройшов Street Fashion – дизайн-маркет виробників одягу та аксесуарів, що цьогоріч знаходився на окремому майданчику. Для дівчат учасники фестивалю підготували багато літніх суконь, сорочок, спідниць та прикрас. Хлопці могли поповнити свій гардероб метеликами, рюкзаками чи футболками. Окрім одягу тут можна було придбати оригінальні записники, окуляри, шкіряні гаманці, сумки та багато іншого.

01/6

Не може не тішити, що на фестивалі було багато відвідувачів із песиками. Для чотирилапих теж була облаштована спеціальна зона, де собачки могли погратись та поласувати смачненьким.

Фото авторки.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь