Спецпроєкти

“Димна Суміш” дасть сольний концерт у Львові


Культова українська рок-група "Димна Суміш" відсвяткує своє повернення на сцену в київському концертному залі Sentrum, а вже за декілька днів вирушить в український тур. Серед анонсованих міст — Тернопіль, Вінниця і Львів. Список може доповнюватись.

Про це музиканти повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Концерт у Львові заплановано на 29 липня. Де відбудеться виступ, наразі невідомо.

В український тур вирушать обидва проекти Сашка Чемерова – «Димна Суміш» та американський гранж-рок-колектив The Gitas.

На початку червня, після оголошення київського концерту, музиканти на FB-сторінці The Gitas влаштували голосування. Якщо пост із вказаним містом набирає 300 лайків – концерт відбудеться. Наразі найактивнішими виявились прихильники гурту зі Львова, Вінниці і Тернополя. Голосування триває, тож дати концертів, імовірно, ще оголошуватимуться.

«Димна Суміш» припинила своє існування в 2012 році. Музиканти заявили: «Ми вкрай не згодні миритися з ситуацією у нашій країні – коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм. Кожна людина та організація повинна розвиватися і рости, йдучи обраним шляхом. На жаль, ми втомилися чинити опір обставинам, які не дають нам адекватно розвиватися на рідній землі. Тому Димна Суміш свідомо входить у стан заморозки на невизначений термін».

У 2016 році група несподівано представила нові синґли «Зламані» і «О Боже мій». Інструментальна складова записувалась музикантами на одній із київських студій, а Сашко Чемеров, перебуваючи в Каліфорнії, дописав вокал.

Нагадаємо, в лютому американський проект Чемерова The Gitas оприлюднив новий альбом під назвою Beverly Kills.

Фото з FB-сторінки групи “Димна Суміш”

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь