Спецпроєкти

Гід на тиждень: йога у парку, концерт Atomic Simao і вечірка просто неба


Концерт київських спейс-рокерів Atomic Simao і дніпровських експериментаторів DZ'OB, виставка модерної скульптури і майстер-клас з приготування традиційних італійських страв. Про ці та інші події перших днів серпня — в огляді bit.ua.

Виставка скульптури з фонду Музею Дзиндри

Музей Михайла Дзиндри в Брюховачах, що біля Львова, – єдиний в Україні музей модерної скульптури. У приміщенні площею 1450 квадратних метрів експонується понад 800 творів абстрактного мистецтва. У перший день серпня частину з цих робіт представлять у Львові – в Музеї сакральної скульптури Йогана Георга Пінзеля. Відкриття виставки відбудеться о 17:00. Переглянути експозицію можна до 31 серпня.

Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри у Брюховичах. Фото: Virtual.ua

Коли: 1 серпня; 17:00

Де: Музей скульптури Й. Г. Пінзеля (пл. Митна, 2)

Вхід вільний

Майстер-клас з приготування італійський страв

Один з найпомітніших шефів Львова – Юрій Ковриженко з ресторану Vintage Nouveau – проведе майстер-клас з приготування з традиційних італійських страв. Завершиться вечір затишною вечерею на терасі, аби насолодитись спілкуванням і власноруч приготованими капрезе, меланзане та пастою з сирним соусом.

Фото з FB Юрія Ковриженка

Коли: 1 серпня; 18:30

Де: Vintage Nouveau (вул. Староєврейська, 25/27)

Вартість: 400 грн

Йога у парку

Щосереди у Стрийському парку проводяться заняття з йоги для всіх охочих. Хатха-йога – це перший ступінь освоєння йоги, що збалансовує емоційний і фізичний стан, дозволяє навчитися розуміти себе, сприяє покращенню концентрації і розвиває гнучкість.

Фото: medweb.ru

Коли:  2 серпня, 19:00

Де: Стрийський парк (галявина біля озера)

Вартість: 40 грн

Design Thinking Meetup

Стенфордську методику дизайн-мислення активно використовують у роботі такі міжнародні компанії, як Apple, IBM, Samsung, Facebook, IKEA, Google, P&G та інші. За допомогою цього підходу були розроблені тисячі продуктів і сервісів. Наприклад, перша комп’ютерна миша Apple або сервіс Airbnb. Про інноваційну методику розробки проектів Design Thinking розповідатиме Олександр Акименко, випускник програми JSK Fellowships Стенфордського університету, засновник консалтингової компанії Yes&Design, співзасновник онлайн-медіа «Платформа».

Олександр Акименко. Фото: Andrew Sherepenko

Коли: 3 серпня; 18:30

Де: ITEAHub (вул. Героїв УПА, 80)

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації

Концерт Atomic Simao і DZ’OB

Atomic Simao – один з найвідоміших колективів української андеграундної сцени. Групу, що грає на межі психоделіки, спейс-року і ейсид-джазу, помітили у 2014-му. В активі київських інструменталістів 3 альбоми, високо оцінені музичними критиками. Компанію Atomic Simao на концерті у просторі Ganok складуть дніпровські експериментатори DZ’OB.

Коли: 4 серпня; 19:00

Де: Ganok (вул. Заводська, 31)

Вартість: 100 грн

Фестиваль «Ту Стань!»

Масштабний фестиваль середньовічної культури вже вдванадцяте відбудеться в селі Урич у Сколівському районі. Протягом трьох днів під тустанськими скелями відтворюватимуть життя древнього граду, яким він був: від ремесел до розваг. Бугурти і видовищні лицарські поєдинки, стрільби з луків та арбалетів, театр, література, музика, вогняне і лазерне шоу, ремісничі майстер-класи і середньовічний ярмарок, кіношкола — чудовий варіант, якщо не хочеться провести вихідні у місті.

Фото: tustan.ua

Де: с. Урич, Сколівський район, Львівська область

Коли: 4–6 серпня

Вартість: 150–350 грн

Вечірка радіостанції 20ft Radio

Днями радіостанція 20ft Radio провела «тиху вечірку» на київському Житньому ринку, а вже за тиждень, у суботу, вечірка чекає і на львів’ян. 12-годинний двіж відбудеться у просторі Ganok і транслюватиметься на 20ft Radio. У лайн-апі – співзасновник радіостанції Сергій Тарановський, Давид Шамієв, Міша Бондарєв, а також знайомі львів’янам Borman, Fat8 і Dj Shon.

Фото: The Village

Коли: 5 серпня; 15:00

Де: Ganok (вул. Заводська, 31)

Вартість: 100–200 грн

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь