Спецпроєкти

У Львові шукають акторів для зйомок у фільмі


Для зйомок короткометражного фільму «Черевик» режисерки Анастасії Максимчук команда проекту шукає львівських акторів для чоловічих ролей. Зйомки фільму відбудуться у Львові наприкінці року.

Про це йдеться на сайті Львівської кінокомісії.

Фільм “Черевик” є переможцем Четвертого конкурсу кінопроектів і підтримується Львівською кінокомісією та Львівською міською радою.

Опис героїв

Герой А.

Чоловік. Приблизний вік: 45–55 років. Немолодий, змучений, лагідний. При цьому він не тюхтій, а людина, яка через свою доброту і благородність не звикла до помсти і вважає за краще підставляти другу щоку. Він не зламаний. В очах є твердість духу, впевненість, гідність.

Герой Б.

Чоловік. Приблизний вік: 50–65 років. Енергійний, нахабний, хитрий. Б. – успішний бізнесмен, девіз якого: «Нічого особистого, це просто бізнез». Звик отримувати те, чого забажав, одразу.

Кастинг відбудеться у Львові 7–8 серпня (точна дата буде повідомлена). Крайній термін зголошення – 6 серпня. Усіх охочих просять заповнити коротку аплікаційну форму.

Режисер майбутнього фільму Анастасія Максимчук народилася 1991 року в Донецьку. У 2013 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. У 2014 році за підтримки Державного агентства з питань кіно зняла короткометражний фільм «Ніжність». У 2017-му її стрічка «Укриття» отримала головну нагороду програми DOCU/Україна на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA.

Фото: crescitaindividuale.com

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь