Спецпроєкти

У «Видавництві Старого Лева» вийде перший графічний роман


На початку вересня у «Видавництві Старого Лева» вийде перший графічний роман "Мюнхгаузен. Правда про неправду". Авторам нових пригод про барона Мюнхгаузена – сценаристу Фліксу та художнику Кісселю Бернду – вдалось створити, як зазначають у видавництві, швидку, гротескну й мудру оповідь.

Книга вийде у серії «Альбоми та арт-буки».

«Лондон, 1939 рік. Посеред ночі на дах Букінгемського палацу приземляється літній чоловік на власноруч збудованому літальному апараті. Він розгублений, але розмовляє німецькою і стверджує, що був на Місяці. Хто він? Божевільний? Шпигун? Чи те, що він розповідає, правда? Якщо так, то його знання зможуть стати ключовою перевагою для англійської армії у майбутній повітряній війні. На щастя, є той, хто зможе дізнатися істину: доктор Зіґмунд Фройд, який живе в лондонській еміграції. Знаменитий барон неправди — останній пацієнт великого психоаналітика», – йдеться в анотації до книги, опублікованій на сайті видавництва.

Флікс народився 1976 року, живе і працює в Берліні. Його комікси з’являлися, зокрема, у «Франкфуртер Альґемайнер Цайтунґ», а роботи неодноразово відзначено та перекладено багатьма мовами. Над «Мюнхгаузеном» Флікс вперше працював як сценарист.

Кіссель Бернд живе і працює в Саарі. Кваліфікований художник-мультиплікатор вже роками розповідає історії своєї батьківщини у коміксах для регіональної газети Саару. «Мюнхгаузен» – його перший графічний роман.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь