Спецпроєкти

Фестиваль вуличної їжі знову відбудеться у Львові


З 1 по 3 вересня у Львові відбуватиметься четвертий фестиваль вуличної їжі Street food So Good. На львів’ян і гостей міста чекатимуть корисні еко-продукти, fashion-шоу, арт-проекти і запальна вечірка.

Триденний фестиваль відбуватиметься у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Осінній фуд-корт фестивалю стане своєрідною гастрономічною мандрівкою кухнями народів світу. Усі заклади-учасники будуть розміщені саме за таким принципом. Відтак у всі 3 дні фестивалю відвідувачі зможуть покуштувати страви галицької, ізраїльської, італійської, бельгійської, американської, тайської, мексиканської і японської кухні.

На території фестивалю окремо діятиме кенді-бар з різноманітними солодощами та кавою.

Традиційно у програмі свята – чимало кулінарних майстер-класів.

«Цього разу ми вирішили зробити якісний акцент на розважальній складовій фестивалю. Прагнемо, щоб свято було насичене цікавими активностями, культурними заходами, правильною енергетикою та, звісно, хорошими темами для роздумів,» – розповіла Ірина Ваньо, менеджер із комунікацій StreetFoodsoGood.

Осінній дизайн-маркет змінив назву і розширив асортимент продукції. На ярмарку можна придбати не лише стильний одяг, оригінальні аксесуари, а й елементи декору, красивий посуд тощо. Традиційно кульмінацією свята стане тематичне fashion-шоу, головну родзинку якого організатори поки тримають в секреті.

Усі екосвідомі відвідувачі фестивалю зможуть придбати необхідну продукцію на еко-маркеті Street Food So Good. Тут будуть представлені  якісні зразки молочної, м’ясної продукції, крупи, соки  широкий асортимент меду, домашніх солодощів та інші екологічно чисті та корисні для здоров’я продукти.

Особливістю осіннього свята також стане Dog-FriendlyZone (Дружня до собак). Поласувати смаколиками в спеціалізованому ресторані для собак, провести активно час, зробити фото на пам’ять в декорованому куточку – все це чекатиме на домашніх улюбленців.

Вперше на території фестивалю функціонуватиме art-зона. Організатори мають на меті створити ще один простір для популяризації вуличного мистецтва та реалізації альтернативних проектів молодих митців. Виступатимуть вуличні танцівники, беміксери, бітники, а митці представлятимуть інсталяції.

Щодо музичного наповнення, то окрім традиційних музичних сетів від діджеїв, усі охочі зможуть послухати львівські кавер-гурти.

У програмі свята також атмосферний недільний сніданок зі спеціальним ранковим меню.

У рамках четвертого Street Food So Good пройде альтернативне свято кавунів. Територію фестивалю декоруватимуть у відповідному стилі.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь