Спецпроєкти

Презентацію нового iPhone покажуть наживо у львівському кінотеатрі


У кінотеатрі «Планета кіно» у Львові відбудеться пряма трансляція презентації нових продуктів компанії Apple. Подію «Apple Speсial Event: live-презентація» транслюватимуть 12 вересня о 19:30 мовою оригіналу. Побачити першими продукти компанії також зможуть жителі Києва і Харкова.

«Дивись онлайн-презентацію продуктів Apple на нашому величезному екрані. Точної інформації немає, та скоріш за все ми побачимо новий iPhone 8, операційну систему iOS 11, смартфони iPhone 7S та 7S Plus, нові годинники Apple Watch з LTE-модулем та Apple TV з підтримкою 4K і HDR. Презентація відбудеться у Києві, Львові та Харкові», – йдеться у повідомленні на сайті «Планети кіно».

До початку події і після завершення презентації відбудеться дискусія за участі ІТ-блогерів. Квитки на показ Apple Speсial Event продаються за бонуси. При цьому в «Планеті кіно» уточнили, що є можливість купити квитки на показ і за гроші, однак при цьому «доведеться сильно переплатити».

Зазначимо, що сама презентація нових продуктів Apple відбудеться у Театрі імені Стіва Джобса, який побудували поряд з новою штаб-квартирою Apple в Купертіно.

Apple не розкриває заздалегідь тематики заходу. На запрошеннях, надісланих журналістам наприкінці літа, написано: «Побачимося на нашій території». Втім, відомо, що у вересні компанія зазвичай представляє нові моделі iPhone.

Нагадаємо, фотографії iPhone 8 раніше потрапили в мережу. Очікується, що новий смартфон Apple отримає 5,8-дюймовий OLED-екран, який з усіх чотирьох сторін буде оточувати окантовка шириною близько 4 мм. Крім того, в телефоні буде сканер відбитків у кнопці живлення і коштуватиме він близько 1,11,2 тисяч доларів.

Фото: BGR

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь