Спецпроєкти

Італійська авіакомпанія запускає рейси зі Львова в Італію по 50 євро


Італійська авіакомпанія Ernest Airlines цього року почне здійснювати польоти з київського аеропорту Жуляни в Бергамо і Неаполь, а також зі Львова в Бергамо, Венецію і Неаполь. Перші рейси з Києва заплановані на початок грудня, зі Львова - вже з 20 жовтня.

Про це йдеться на сайті AviaNews.

Польоти із Києва до Бергамо почнуться з 4 грудня, а в Неаполь – з 9 грудня. Рейси здійснюватимуться двічі на тиждень: по понеділках і суботах. Додатковий рейс (у середу) відбуватиметься під час новорічних свят.

Рейси зі Львова до Бергамо відкриють із 20 жовтня, а до Венеції і Неаполя – з 8 грудня. За цими трьома напрямками польоти здійснюватимуться теж двічі на тиждень: по п’ятницях та неділях.

Придбати квитки на нові рейси вже можна на сайті авіакомпанії за ціною від 50 євро в одну сторону або від 100 євро в обидві сторони. В ціну входить перевезення ручної поклажі вагою до 10 кг і з габаритами до 55х35х25 см.

За попередньої оплати перевезення багажу до 15 кг обійдеться у 8 євро. Якщо вага багажу становитиме 15-20 кг, багажний збір складатиме 14 євро, а за валізу вагою 20-25 кг доведеться заздалегідь заплатити 19 євро. Якщо ж перевезення багажу оплачуватиметься в аеропорту, авіакомпанія стягуватиме підвищений збір.

Ernest Airlines – це невелика авіакомпанія з албанськими корінням і флотом з двох літаків A320 і A319. Зараз авіакомпанія виконує польоти зі столиці Албанії Тірани до кількох італійських міст.

Фото з Facebook-сторінки авіакомпанії

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь