Спецпроєкти

Шопінг-точка: мультибрендовий концепт-стор OSTRIV


Сьогодні bit.ua розповідає про мультибрендовий концепт-стор OSTRIV: чим він особливий, як змінився і які бренди, представлені в ньому, унікальні для України.

Мультибрендовий концепт-стор OSTRIV розташований на Русанівському острові. Здавалося б, це не найкраща локація, проте саме в цьому особливість: у центрі Києва гамірно, шалений трафік, а Русанівський острів, якщо вдуматися, – усього за 10–15 хвилин від центру, тут тихо і спокійно. Панорамні вікна виходять на набережну, навколо сквери – місце відрізняється від традиційної локації мультибрендових магазинів і саме цим приваблює.

Творці OSTRIV: Оксана Татарчук

Сергій Татарчук

Євген Рибковський

Інтер’єр у стилі лофт повністю спроектований засновниками магазину. При цьому приміщення максимально екологічне: багато металу, збережено старі, ще з 60-х років, цегляні стіни та колони, для декору використані антикварні оригінальні речі (футбольні м’ячі з ще колоніальної Індії, ілюстрації старих книг, дерев’яні деталі).

01/8

Серед брендів нерідко трапляються певні розбіжності у філософії та позиціонуванні, проте в OSTRIV змогли знайти в різних дизайнерських підходах спільне: якість, комфорт і актуальність. В OSTRIV представлені європейські та світові бренди одягу, які в Україні знайти дуже складно, а в одному місці й поготів. Це робить концепт-стор схожим на брендову мапу світу: WOOLRICH (США, єдиний офіційний корнер в Україні), BARBOUR (Великобританія), AIGLE (Франція). Одна з найсильніших ліній — теплий верхній одяг: наприклад, серед партнерів — CANADA GOOSE (Канада), RAINS (Данія). І вже з грудня в OSTRIV з’являється нова літня колекція — вона буде абсолютно інакшою, ніж попередні, а вибір здивує покупців не один раз.

01/13

За 6 років існування OSTRIV виріс з малих масштабів, тому відкриття нового простору стало закономірним: інтерес є як зі сторони клієнтів, так і з боку брендів, які впевнені в якості представлення своєї продукції в Україні. Київ — це європейська столиця, і київський клієнт уже виріс, має свій смак, і здивувати його складно, проте OSTRIV це знову і знову вдається: усе починалося з унікальної для України концепції кількох виробників herritage-одягу — а зараз це вже кілька напрямків з десятками брендів.

01/7

Крім унікальних брендів, постійних клієнтів приваблює атмосфера — адже одяг і взуття купити можна, вважай, будь-де, але інша справа — коли шопінг приносить задоволення. Для максимального комфорту в OSTRIV працює кава-бар — клієнтам концепт-стору тут можна абсолютно безкоштовно випити кави та відпочити. Ще одна фішка — галерея. Тут представлені роботи фотохудожників — і молодих, і вже визнаних: їм безкоштовно віддали дві стіни. Це робить OSTRIV не просто концепт-стором, а місцем, де приємно проводити час у компанії творчих людей з особливим естетичним смаком.

Адреса: вул. Ентузіастів, 5
Фото: Вадим Лазарук

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь