Спецпроєкти

Син Елли Фіцджеральд виступить у львівській “Дзизі”


У четвер, 21 вересня, о 20:00 в арт-центрі «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбудеться джазовий виступ Рея Брауна молодшого у спільному проекті з чиказьким барабанником Френком Паркером, львівським піаністом Юрієм Середіним та контрабасистом Андрієм Арнаутовим.

Рей Браун – молодший народився 13 жовтня 1949 року в Нью-Йорку, виріс у Лос-Анджелесі. В домі його батьків Елли Фіцджеральд та Рея Брауна – старшого часто гостювали Луї Армстронг, Френк Сінатра і Нат Кінг Коул.

Давати концерти Рей почав ще в школі Беверлі Хіллз. Незабаром музикант грав на музичних фестивалях у США і Канаді. Потім були гастролі в Японії та Кореї. У 90-х роках Рей почав регулярно виступати з авторською програмою в Лас-Вегасі (у готелі-казино «Рив’єра»).

Згодом вийшли платівки «Stand By Me», «From the Heart» і «Time for Love». Рей зосередився у своїй творчості на джазі, R&B і блюзі.

Останній проект Брауна — альбом «Friends And Family» — складається з дуетів із зірками: Діон Уорвік, Джейн Монхайт, Dr.John, Пол Вільямс з гурту The Temptations, Лонні Сміт, Джеймс Муді, з саксофоністом Девідом Ньюманом і вібрафоністом Террі Гібзом.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь