Спецпроєкти

У Львові зіграють концерт у покинутому скейт-парку


Концерт чотирьох українських screamo-колективів відбудеться 17 вересня в одному з промислових приміщень у парку «Знесіння», де кілька років тому діяв скейт-парк.

Хедлайнером вечора стане житомирська група Oh, deer!, яка представить у Львові новий альбом під назвою «Як перестати хвилюватися і полюбити війну». Концерт відбудеться у рамках прощального туру.

«На днях ми закінчили запис нашого останнього альбому. Після його виходу група Oh, deer! припинить своє існування (це як з “кораблями”, тільки по-справжньому). Однак на прощання ми хочемо хоча б кілька разів гримнути дверима», – написали музиканти на своїй сторінці у Facebook.

Компанію Oh, deer! складуть кияни Yah і Orpha, а також львівська команда The Sunset Survival.

За словами організаторки концерту Ляни Мицько, приміщення колишнього скейт-парку зараз використовується як промисловий склад.

«Кілька днів тому ми ходили туди зі «звукачем». Мені пообіцяли, що все буде добре – як зі світлом, так і зі звуком. Акцент робиться на антураж. Так склалося, що у Львові немає ні нормальних скейт-парків, ні нормальних клубів, щоб проводити концерти. Я вирішила якимось чином це поєднати. Зараз у цьому приміщенні є склад будівельних матеріалів, про скейт-парк нагадують тільки графіті на стінах», – розповіла у коментарі bit.ua Ляна Мицько.

Вхід у приміщення колишнього скейт-парку здійснюватиметься з вул. Довбуша, 24. Концерт розпочнеться о 18:30. Квитки можна придбати безпосередньо перед початком заходу.

Фото: lviv.dreamtame.com

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь