Спецпроєкти

Прем’єра на bit.ua: новий трек львів’ян Somali Yacht Club


Львівське стоунер-тріо Somali Yacht Club анонсує вихід другого повноформатного альбому новою піснею «Blood Leaves a Trail».

Нова композиція увійде в лонґплей під назвою “The Sea”, реліз якого заплановано у листопаді.

“Трек Blood Leaves a Trail” не має особливої історії — він писався разом з іншими композиціями альбому, що вийде наступного місяця. Альбом має певну концепцію: всі пісні у ньому об’єднані однією історією, яка є переосмисленням однієї книги. Назву книги говорити не буду, нехай слухач здогадається сам. Записувати альбом ми почали рівно рік тому — саме тоді почалось накопичування барабанів. Туди увійдуть 6 пісень, написаних в період 20142016 років”, — розповів у коментарі bit.ua Лесик Магула, ударник Somali Yacht Club.

Запис пісні “Blood Leaves a Trail” здійснювався на київській студії Lipky Zvukozapys та львівській Jenny Records. Зведення та мастеринг — Jaro Sound.

З презентацією нового альбому Somali Yacht Club вирушать у закордонний тур.

“Дата презентації альбому ще невідома. У листопаді ми їдемо в невеликий тур Францією та Іспанією. Потім плануємо зіграти концерти у Львові, Києві та Одесі. Може, презентуватимемо вже вихід вінілу, який завжди затримується”, — додав Лесик Магула.

Somali Yacht Club. Фото: О. Пролетарський

Нагадаємо, психоделічна група Somali Yacht Club у складі Ігоря Пришляка (гітара, вокал), Артура Савлука (бас-гітара) та Лесика Магули (ударні) сформувалася влітку 2010 року. Дебютний EP “Sandsongs” вийшов вже через рік після заснування колективу. Першого повноформатного альбому під назвою “The Sun” прихильникам довелось чекати три роки — платівка вийшла у вересні 2014-го і потрапила у рейтинги кращих релізів року. Минулими вихідними львів’яни мали нагоду послухати Somali Yacht Club в рамках Craft Beer & Vinyl Music Festival.

Фото: Назар Коровай

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь