Спецпроєкти

В киевском метро появятся терминалы: за что можно будет заплатить картой


Кассы киевского метро оборудовали банковскими терминалами. Теперь появилась возможность приобрести и пополнить карточку или проездной билет безналично.

Как сообщает пресс-служба Киевского метрополитена, сейчас терминалы еще проходят техническую настройку. На полную мощность они должны начать работать с 24 ноября.

При помощи терминалов нельзя будет купить жетоны, так как это средство оплаты проезда выводится из оборота. Также дорабатывается функция записи MetroPass, которая позволяет использовать банковскую карту как проездной на метро. Сейчас такая система доступна только на станции «Кловская».

«Расширение возможностей удобной оплаты проезда вместе с надежными партнерами — важное направление развития качества услуги для нашего пассажира. Напомню, что Киевский метрополитен стал 5-м в мире, где можно рассчитаться банковской карточкой непосредственно на турникете. За время проекта уже обработано 40 миллионов платежей», — сообщил руководитель столичной подземки Виктор Брагинский.

Платіть як зручно – у касах метрополітену встановили банківські термінали ***Столична підземка у партнерстві з Укрсиббанком запустила в роботу банківські термінали у касах станцій. Тепер пасажири зможуть придбати та поповнити картку метро або проїзний квиток без використання готівки. Період технічного налаштування триватиме з 13 до 24 листопада, після чого проект перейде в режим повноцінного функціонування. Варто додати, що оскільки жетон виводиться з обігу, через термінали цей засіб оплати не реалізовуватиметься. Також допрацьовується функція запису MetroPass. Наразі вона доступна на станції “Кловська”. “Розширення можливостей зручної оплати проїзду разом з надійними партнерами – важливий напрямок розвитку якості послуги для нашого пасажира. Нагадаю, що київський метрополітен став 5-м у світі, де можна розрахуватися банківською карткою безпосередньо на турнікеті. За час проекту уже опрацьовано 40 мільйонів платежів”, – повідомив керівник столичної підземки Віктор Брагінський. «Київський метрополітен – це головна магістраль столиці. Щодня мешканці Києва, гості міста та туристи швидко та зручно досягають своєї мети – добираються до місця призначення. UKRSIBBANK – як банк позитивних змін радий допомогти зробити поїздку в метро ще більш успішною та простою. Адже оплата банківською карткою це завжди швидко, зручно та безпечно», – зазначила Яніна Ольховська, начальник Служби бренду та комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group.Нагадаємо, що київським метрополітеном щодня користується 1,5 мільйона пасажирів. За об’ємом перевезень він входить у топ-25 світових підземок.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" Вівторок, 13 листопад 2018 р.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь