Спецпроєкти

Стратегічний запас: навіщо йти та що купувати на pop-up-маркеті алкоголю GoodDeal від Good Wine


Кошерне вино, кава та ігристе кейсами для Нового року.

Найкращий спосіб підготуватися до Нового року заздалегідь. Без паніки, прокрастинації та пустих полиць супермаркетів. Ще одне правило хорошого свята якісний алкоголь. Тому між пошуками подарунків і квитків кудись у тепло зробіть піт-стоп на маркеті алкоголю GoodDeal by goodwine.

З 3 по 31 грудня на заводі “Тетра-Пак” діє перший в Україні pop-up-маркет з вином, міцним алкоголем, пивом і соками. Усі напої продаються кейсами по кілька пляшок. Купити поштучно неможливо, проте до кожного паку ви отримуєте від 1 до 5 пляшок безкоштовно. Так можна зекономити до 30% від звичайної вартості і запастися вигідними пропозиціями на рік уперед.

Усі позиції на маркеті це найпопулярніші в Good Wine напої, тому ви точно знайдете тут своїх фаворитів. Ціни на алкоголь стартують від 100 гривень і закінчуються 1500 гривень за пляшку.

Розповідаємо про 12 найцікавіших пропозицій – для будь-якої вечірки, на подарунок чи щоб розпланувати новий рік.

Що: Pop-up маркет алкоголю GoodDeal by goodwine

Де: вул. Межигірська, 82, територія колишнього заводу “Тетра-Пак”.

Коли: Щодня, до 31 грудня, з 10:00-22:00

 

Ігристе Cava Jaume Serra Semi Seco для ностальгії за літом

Для новорічної ночі, ностальгії за літом чи зустрічі весни ігристе напівсолодке вино Cava Jaume Serra підніме настрій у будь-якому випадку. Тому так важливо тримати під рукою цілий кейс з шести пляшок. До речі, так більше шансів краще розпробувати насичений солом’яно-фруктовий аромат Cava Jaume Serra. Чудово смакує охолодженим та з ікрою. Бокс ігристого, будь ласка!

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 1044 грн за кейс

Шапманське Veuve Clicquot Brut для аристократа в кожному з нас

Новий рік без шампанського, як Сід без Ненсі, – не запам’ятається. І якщо ви за вічну класику та перевірену роками якість – хапайте кейс із шампанським Veuve Clicquot. Звісно, Brut і в класичній помаранчевій упаковці. Відкривайте пляшку голосно і наливайте в бокали по вінця.

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 9949 грн за кейс

Champagne Deutz Brut Classic для особливого випадку

Французьке шампанське, звісно, із регіону Шампань, у якому одночасно відчуваються відтінки білих квітів, марципану, яблук, груш і свята. Пригощайте гостей Champagne Deutz у якості аперативу чи з морепродуктами. А пляшечку прибережіть, аби відкрити її з нагоди особливо хорошого дня, і як вдячність, що колись купили цілий кейс.

Пропозиція у кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 6250 грн за кейс

 

Мерло Bad Boy Garage для вечора на двох

Якщо цього року ви плануєте зіграти роль bad boy/girl   сміливо беріть пак червоного мерло 2002 року від французького винороба Jean Luc Thunevin. Самого Jean Luc не раз називали «бед боєм» виноробства за унікальний підхід, на знак чого він і назвав своє вишукане мерло Bad Boy Garage. Цього року і ви спробуйте грати не за правилами, проте поєднувати вино радимо таки з класикою – м’якими сирами та м’ясом. Інші пляшки з кейсу можна приберегти для романтичних побачень у 2019-му чи на подарунок.

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 2995 грн за кейс

Вино Bourgogne Couvent des Jacobins Rouge для несподіваних гостей

Насичене червоне вино, виноград для якого збирають одночасно в декількох регіонах Франції. Перед першим ковтком відчуйте ніжний аромат червоних ягід, а тоді і сам смак – м’який та фруктовий. Куштуйте вино із соковитим червоним м’ясом, пряними сирами та в гарній компанії. І звісно, не забудьте попреденьо трішки охолодити. Шість пляшок в кейсі – стратегічний запас на випадок несподіваних гостей.  

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 2695 грн за кейс

Вино Mount Hermon Red для кошерної вечері

Насичене, з присмаком стиглих червоних фруктів, свіжих трав і спецій – кошерне вино Hermon підійде як для затишних зимових вечорів, так і літніх ланчів. Виноробня Golan Heights збирає виноград для свого вина в регіоні Голландських висот на півночі Ізраїлю, що за кліматом нагадує долину Напа в Каліфорнії. А ще кажуть, що весь процес виробництва контролює спеціально навчений раввін. Не гріх тримати таку пляшечку в запасі. Або й цілих 6.

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 1625 грн за кейс

Портвейн Sandeman Tawny для домашнього вечора

Аромати ванілі та сухофруктів, а ще теплий бурштиновий колір і зігріваючий смак – португальський портвейн Sandeman Tawny створений для тихих розмов. Спробуйте портвейн на десерт разом з крем-брюле, карамельними тістечками чи незвично – з пряним блакитним сиром. І не забудьте зробити сюрприз другові чи колезі – в кейсі 2 подарункові пляшки.

Пропозиція в кейсі: 10 пляшок + 2

Ціна: 2890 грн за кейс

Calvados Christian Drouin для вечора експериментів

Цей кальвадос з Нормандії виробляють з 30 різних сортів яблук ще з 1960-х років. І от майже 60 років по тому важко відмовитися від можливості схопити кейс із 6 пляшками кальвадосу (одна з яких у подарунок) від Christian Drouin, аби відчути усі ці нотки кориці, яблучних кісточок, лимона та гіркого мигдалю. Подавайте кальвадос у чистому вигляді чи з льодом і ні за що не турбуйтеся.

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 3384, 98 грн за кейс

Лікер Aperol для вечірки в італійському стилі

Якщо сумуєте за римськими канікулами та під бій курантів плануєте підняти бокал з «Апероль Шпріц» – не пропустіть кейс з класичним італійським біттером Aperol Aperitivo. Тим більше новорічна ніч достатньо гаряча, аби приготувати друзям освіжаючий коктейль: залишається лише додати просекко, тонік і скибку апельсина. Все це, звісно, також можна знайти на маркеті. Пити «Апероль» радимо між танцями – охолодженим і не зволікаючи. А пляшечку можна приберегти і до літнього сезону – в паку їх аж 6.

Пропозиція в кейсі: 5 пляшок + 1

Ціна: 1495 грн за кейс

Лікер Jagermeister для домашнього бару

Алкогольна класика, яку можна вживати в чистому вигляді або робити прості коктейлі. Спробуйте, наприклад, охолоджений Jagermeister Ice Shot або додайте до лікеру фруктовий сік на власний смак. Насолоджуйтеся специфічним присмаком і зігріваючим ефектом Jagermeister. А стратегічного запасу з таким кейсом вистачить на рік – достатньо часу, щоб натренувати свої навички приготування коктейлів.

Пропозиція в кейсі: 4 пляшок + 2

Ціна: 2635 грн за кейс

Пиво Pilsner Urquell для великої вечірки з друзями

Pilsner Urquell – класичне чеське пиво, яке вперше зварили ще у 1842 році. І нехай вас не лякають нудні числа – тут досить проста арифметика. Одним таким кейсом можна знайти друге дихання для вечірки з 15 людей. Стратегічний запас, який завжди варто тримати під рукою.

Пропозиція в кейсі: 13 пляшок + 2

Ціна: 988 грн за кейс

Бокали Spiegelau

Ідеальний подарунок для себе, друзів і близьких ціла коробка бокалів. Німецьких, стильних, мінімалістичних. У процесі виробництва бокали Spiegelau обробляють у платинових трубах – рідке скло проходить через труби та очищається від будь-яких домішок. Такі бокали використовують у кращих світових ресторанах – і у вас вдома. Крім того, вони точно переживуть не один Новий рік.   

Пропозиція в кейсі: 4 бокали

Ціна: від 630 до 1290 грн

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь