Спецпроєкти

У колишньому гастрономі на Русанівці відкрили «кіоск» із кавою третьої хвилі


На Русанівці відкрилася кав’ярня Coffee Kiosk, де готують свіжеобсмажену каву від локального обсмажувальника SLURP coffee beans, а також пропонують до кави десерти й органічне морозиво.

Нове місце відкрилося на вулиці Ентузіастів, це вже друга кав’ярна з подібною вивіскою. Перша відкрилася рік тому на Русанівському бульварі.

“Для нас кав’ярня – це місце, де мешканці одного району можуть вільно спілкуватися за чашкою якісної кави не зважаючи на свій соціальний статус та рівень прибутку. Ми хочемо, щоб люди вчилися чути своїх сусідів, адже громада зі спільними цінностями – це сила”, – кажуть власника кав’ярні Михайло Козоріз та Олескандр Дола.

Кав’ярня розташувалася у частині приміщення колишнього радянського гастроному для ветеранів неподалік, про що нагадують колони з плитки на вході з геометричним візерунком.

Інтер’єр закладу виконали у білих тонах, з використанням світлого дерева. На фронтальній стіні розмістили малюнок української ілюстраторки Марії Копил, що зображує об’єкти які зазвичай асоціюються з Русанівкою: Русанівські фонтани, каяки, качки, велосипеди, собаки та багато іншого.

В меню – класичній кавові напої на основі еспресо: доппіо, капучіно, лате, флет вайт і раф. З альтернативних методів заварювання заклад пропонує безлімітну фільтр каву. Каву тут варять на червоній La Marzocco Fb70 на зерні від локального обсмажувальника Slurp coffee beans. До кави пропонують десерти та органічне морозиво.

Coffee Kiosk
вул. Ентузіастів, 47

графік роботи: з 08:00 до 21:00
Facebook

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь