Спецпроєкти

Жіночий маніфест від кращої реперки країни: кліп alyona alyona “Якби я була не я”


На підтримку першого релізу Альони “Пушка” виходить вже сьоме відео. Українська реп-зірка презентувала прихильникам анімаційне відео “Якби я була не я”, над яким працював Сашко Даниленко (наше інтерв’ю з ним читайте тут). Він вже створював анімаційні роботи для DakhaBrakha (“Монахх”) і ТНМК (“Гупало Василь”).

Сашко зізнається, що одразу був у захваті від Альони – з моменту, коли вперше почув її треки. Тому питання, чи працювати з нею, стало риторичним.

Коли всіх порвав перший бенгер Альони, я відчув, що у нашій галактиці народилася супернова небаченої сили й яскравості. Я просто не зміг би пройти повз і не попрацювати із нею!

Художник спочатку планував створити цей проект як колаборацію з іншими ілюстраторами, але так захопився, що, врешті-решт, зробив усе сам. Це трохи уповільнило роботу, але результат того вартий.

За словами Сашка, трек “Якби я була не я” крутий не тільки завдяки швидкісному флоу. Це ще й маніфест усіх українських жінок, чия важливість часто є недооціненою. Відеоряд став чистою імпровізацією, спробою показати роль жінки через абстрактні образи.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь