Американці створили морозиво зі смаком стейку та бурбону
Незвичайний десерт створила американська мережа ресторанів LongHorn Steakhouse. Кондитери, що працюють у Longhorn Steakhouse, вирішили створити морозиво, яке об’єднало солодкий вершковий смак, димчасті нотки стейку та яскраво-виражений смак бурбона, пише видання Maxim.
Some said it couldn’t be done. Some said it shouldn’t be done. We said it will be done. Introducing LongHorn Steakhouse Steak & Bourbon Ice Cream. Coming to select locations on July 1st. https://t.co/FuyeOSlJg6 pic.twitter.com/0KD2YCF9eQ
— LongHorn Steakhouse (@LongHornSteaks) 25 июня 2019 г.
За даними Longhorn Steakhouse, на створення морозива з незвичайним смаком їх надихнули десерти зі смаком каррі, м’яти та бекону.
Морозиво зі смаком стейку і бурбону обіцяють ввести у сезонне меню мережі ресторанів LongHorn Steakhouse вже з першого липня.
Надаємо, раніше ми вам розповідали про незвичайне морозиво — наприклад, зі смаженими устрицями або з цвіркунами, чи зі смаком часнику. Детальніше про це можна почитати тут.