Київський ресторан увійшов до топ-50 найкращих піцерій Європи
Рейтинг 50 Top Pizza складають на основі оцінок експертів-інспекторів, які відвідують піцерії в Італії та по всьому світі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. До уваги також беруть обов’язкове використання локальних і сезонних інгредієнтів під час приготування піци.
Ресторан Positano став першим (і поки що єдиним) закладом, який представив у європейському рейтингу Україну.
Positano розташований на Березняках, у ТЦ Silver Breeze (пр-т Тичини, 1В). У меню зроблений акцент на стравах Меццоджорно – Південної Італії. За кухню тут відповідає бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. За піцу — всесвітньо відомий піцайоло з Неаполя Енцо Кочча.
Піцу тут готують як по класичних, так і по авторських рецептах. Можна скуштувати класичну «Магариту», «Диявола», «Чотири сири» або закриту кальцоне, а також оригінальну піцу із лососем та песто, із цукіні або «Позітано» – із моцарелою, парміджано, обсмаженими помідорами чері та базиліком.
Окрім піци, у меню Positano також можна знайти пасту ручної роботи, рибний суп, неаполітанский суп, лазанью і ризото, брускети, салати, італійські сири та м’ясні делікатеси, а також традиційні неполітанські десерти: ромову бабу та сальтімбоку дольче – оригінальний десерт з бананом та шоколадом, який готують у піца-печі.