Спецпроєкти

Куди піти в останні вихідні липня (так, це вже завтра)


У стародавні часи гінцеві, який приносив погані новини, відрубували голову. Як добре, що ми живемо у 21-ому сторіччі. І ви нам нічого не зробите, коли ми скажемо, що на наступному тижні починається останній місяць цього літа.

Але є і хороші новини: ви ще можете встигнути відірватись на липневих вихідних. Саме тому ми зібрали найцікавіші події цього уік-енду у Києві.

Лекція: Навіщо ми спимо і як робити це правильно?

26 липня, 19:00, Veteran Hub

Ми створили цей гід для вас, щоб ви нічого не проспали. Тому символічно буде його відкрити лекцією про сон. На лекції буде можливість дізнатись для чого ми спимо і що відбувається з тілом та мозком під час сну. І як недосип впливає на фізичний та психічний стан, і які наслідки це має для нашого здоров’я.

Опубліковано ГО "Психологічна підтримка та реабілітація "Вільний вибір" Вівторок, 16 липня 2019 р.

Та що не менш важливо – дізнатись, в чому може бути причина труднощів зі сном і отримати корисні практики, які допоможуть налаштувати здоровий сон.

Jazz-show ” Джаз для дорослих” з Олексієм Коганом

26 липня, 20:00, Caribbean Club Concert Hall

Якщо ви захоплюєтесь джазом, то немає сенсу вам нагадувати, хто такий Олексій Коган. Але якщо ви ще не знайомі з одним з найвідоміших джазменів України, то сьогодні маєте чудову нагоду надолужити згадане.

Опубліковано Jazz Time Понеділок, 1 липня 2019 р.

З 2014 року «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» – улюблене шоу прихильників джазу. Caribbean Club Concert Hall провів вже більше 40 шоу, які відвідали близько 15 000 меломанів з всієї України і світу. Квитки за посиланням.

Концерт Dakh Daughters

26 липня, 20:00, ЮБК

Але якщо поринути в джазовий вайб бажання немає, то на ЮБК сьогодні пройде ще й концерт неповторних Dakh Daughters. Уже добре відомі публіці як актриси театру ЦСМ “ДАХ” у Києві, учасниці колективу знаходяться у злитті різних стилів музики та драматичним мистецтвом, що створює неймовірний експериментально-креативний всесвіт.

Опубліковано Южный Берег Киева Четвер, 18 липня 2019 р.

Тексти пісень цих напів-казкових фей засновані на класичній українській поезії, нобелівських лауреатах, власних витворах і фрагментах популярних хітів минулого. Завдяки своєму досвіду, Dakh Daughters можуть легко маніпулювати емоціями аудиторії, змінюючи ритм та атмосферу в потрібних моментах. Разом зі своєю аудиторією вони створюють рок-опери які є проявом нової форми поп-музики, маючи відповідний контекст в рамках сучасного світу.

Квитки тут.

Перегляд фільму «Теснота» Кантеміра Балагова

26 липня, 20:00, Pashkovskiy Portrait Studio

«Теснота» – дебютний драматичний фільм 2017 року російського кінорежисера Кантемира Балагова. Стрічку тепло прийняли критики, Балагов отримав приз ФІПРЕССІ на Канському фестивалі. Окрім Канн, картина отримала номінації на кінофестивалі в Сан-Себастьяні та Мюнхені.

Опубліковано 23.mov Понеділок, 15 липня 2019 р.

Сюжет розповідає історію 24-річної Ілани. Вона працює в батьківському гаражі, щоб допомогти йому звести кінці з кінцями. Одного вечора вся велика родина з друзями зібралася відсвяткувати заручини її молодшого брата Давида. Пізніше вночі молоду пару викрали, зажадавши за них викуп. У цьому згуртованому єврейському містечку ніхто не піде в міліцію, але як знайти гроші для порятунку Давида і його нареченої? Ілана і її батьки, кожен по-своєму, підуть для досягнення цієї мети на будь-які жертви.

Гриль маркет

27-28 липня, 10:00, Всі. Свої

Культурний розвиток – чудово і корисно. Але і голодним залишатись не треба. Тому суботу можна почати і корисно, і смачно.

Опубліковано Всі. Свої Вівторок, 21 травня 2019 р.

Не знаємо, кому прийшла в голову думка поєднати шопінг з грилем, але ідея чудова.

Пікнік та Seafood-бранч на траві в Ronin

27-28 липня, Ronin

Якщо ж вам дуже хочеться морепродуктів, то не варто забувати, що в Ronin з сім’ї ресторанів Діми Борісова на вихідних проводять пікнік та seafood-бранч. Щосуботи в Ronin можна знайти крижаний брют, дуже багато морепродуктів, овочів та м’яса.

Опубліковано RONIN Вівторок, 7 травня 2019 р.

В недільний бранч ви платите лише за вхід, а потім куштуєте: Устриці Fine de Claire, Севіче з морського окуня, Тостадітос з томатами, з лососем, з биф тар-тар, Роли Філадельфія з лососем, Перепели на грилі, Кальмар на грилі в соусі Ден Місо, Том Ям з куркою та креветками, Насу-місо баклажан, Морський окунь темпура, Креветки темпура, Бургер рол з мідіями, Бургер з мармурової яловичиною, Пиріг перуанський яблучний та Парфе ананасове.

Велопарад дівчат #KyivCycleChic 2019

27 липня, 16:00, Національна опера України

Але вихідні це не лише день для гастрономічних втіх. У суботу Асоціація велосипедистів Києва запрошує всіх дівчат для жіночого велопараду. За результатами останнього підрахунку велосипедистів у Києві, серед усіх користувачів велосипеда жінок дуже мало — від 11 до 20%.

Організатори наголошують, що зазвичай, коли йдеться про київських велосипедистів, всі уявляють хлопців у велоформі або спортивному одязі. Велопарад дівчат дає нагоду розірвати ці шаблони і довести, що ваш стиль одягу визначаєте саме ви, а не ваш велосипед. «Ми показуємо, що поїздки на велосипеді можливі в одязі на будь-який смак та з будь-якої нагоди — їдете ви на діловий обід, зустріч з друзями, на побачення чи навіть у театр», – запевняють організатори.

Опубліковано U-Cycle – Асоціація велосипедистів Києва Середа, 24 липня 2019 р.

До велопараду запрошуються дівчата будь-якого віку, але чоловіки теж можуть приїхати на Велопарад дівчат у стилі KyivCycleChic. Дослівно CycleChic (Сайкл Шик) перекладається з англійської як «велосипедний шик». Цей стиль вуличної моди виник у Європі на противагу велосипедному спорту, через який велосипедну їзду почали сприймати як таку, що потребує спортивного «екіпірування» і доступну не для всіх. СycleChic робить акцент на «нормальній» велосипедній їзді — люди у повсякденному одязі на звичайних велосипедах. Цей рух покликаний переосмислити велосипед як ефективний і практичний засіб пересування, що полегшує наше життя.

Postman

27 липня, 20:00, ЮБК

Лідер гурту 5 vymir та останній романтик з губною гармошкою й гітарою Костя Почтар в рамках свого сольного проекту Postman дає концерт на березі Дніпра цієї суботи. Здається, щойно ви прочитали найдовше речення цього місяця, а ми вас запевняємо, що у суботу на ЮБК буде й один з найнеповторніших концертів літа.

Опубліковано Южный Берег Киева Вівторок, 18 червня 2019 р.

Найкращим епітетом до музики Postman є «атмосферність». Кості вдається переносити нас кудись подалі від столичної метушні. За нашими спостереженнями, на концертах ніхто не може простияти цій силі і музика проникає в кожного. Квитки за посиланням. А тут можна прочитати рецензію на альбом Кості «Everything is New».

Безкоштовний концерт класичної музики у парку “Перемога”

28 липня, 20:00, Парк Перемоги Дарниця

Щось модно, щось вже вийшло з моди. А от класична музика крізь століття змушує нас кайфувати та розганяє мурашок по тілу.

Опубліковано Радіо Ісландія Пʼятниця, 26 липня 2019 р.

Вже цієї неділі у дарницькому Парку Перемоги струнний квартет «Ісландія» стануть провідниками у експресі романтичної подорожі музичними епохами та стилями. Музиканти також анонсують, що окрім найдосконаліших творів музичної класики, в програмі лунатимуть і українські композиції, що визначають наш культурний код. Вхід вільний.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь