Спецпроєкти

Гаррі Поттер перетвориться на серіал: що про це відомо

Сім книжок про Гаррі Поттера безжально вкрали наше серденько ще у дитинстві і не віддали його досі. Фільми ми теж передивилися мільйон разів і пам’ятаємо майже покадрово. І добре було б залишити все це і ностальгувати, згадуючи цілісний магічний всесвіт. Проте Warner Bros. вирішили, що тему Гаррі Поттера ще не так багато експлуатували – і це після виходу мільйону ігр, чотирьох оповідань та двох частин “Фантастичних звірів” – тому випускають ще і серіал.

Поки що відомо не так багато деталей: це буде приквел, і основні події відбуватимуться у Хогвартсі і у деяких європейських частинах. Безумовно, з’являться нові персонажі. Навряд чи ми побачимо там самого Гаррі та його дружну компанію, але, можливо, інші герої нас приємно здивують (або ні). У Warner Bros., до речі, поки що коментарів з приводу майбутнього серіалу не дають.

Думку фанатів щодо приквелу насправді можна вмістити в один твіт:

“Я люблю Гаррі Поттера, але серіал після 7 книг, 8 фільмів, серії спін-офів, туристичних маршрутів та п’єси — це просто спроба заробити гроші”.

Але, можливо, серіал вийде гідним та захоплюючим. Дізнатися про це ми зможемо лише у 2020 році – це орієнтовна дата виходу шоу.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь