Спецпроєкти

Paul Kalkbrenner їде до Києва: чому не можна пропустити концерт легенди техно


В Україні стартує серія вечірок Bacardi DanceFloor – міжнародного проекту, який за допомогою музики об’єднує людей-однодумців і проводить концерти знакових, давно очікуваних артистів світового рівня, навіть тих, хто ще ніколи не виступав у нашій країні. 

У рамках першої вечірки вперше в Україні виступить легенда техно-сцени – Paul Kalkbrenner. Вже 2 серпня він зіграє у своєму фірмовому лайв-форматі у КВЦ «Парковий». 

Paul Kalkbrenner – діджей, продюсер та актор із Берліну. Його вважають найавторитетнішим артистом нового техно. З 1992 Paul почав діджеїти у молодіжних клубах Берліну, серед яких нині культові Tresor та Planet.  З моменту виходу першого треку у 1999 році, Kalkbrenner випустив 8 альбомів, безліч синглів та саундтрек до фільму Berlin Calling, в якому зіграв головну роль.

Kalkbrenner відвідає Києв вперше, ще й презентує новий альбом. Редакція bit.ua розповідає, чому за жодних обставин не можна пропустити його концерт. 

Що за вечірка? 

Bacardi Dancefloor – це серія вечірок, які у рамках кампанії #живияктанцюєш створять правильну енергію та необхідний градус настрою на танцполі. Повернуть свободу рухів, нагадають, що танці — це свобода, щирість та невимушеність.

Чому вам потрібно там бути?

Причина № 1. Стати частиною нового культурного іміджу Києва 

Усі чули про так звану українську «техно-революцію». Протягом останніх п’яти років складно уявити хоча б один київський уїкенд без техно-вечірки. Після Євромайдану почали відкриватися нішеві клуби, бари, просто майданчики, куди можна приходити саме за такою музикою. У 2013-му році з’являється “Лесной Причал”, який згодом переростає у Сloser. Починає формуватися культура рейвів. А вже за декілька років про Closer, Rythm Buro та “Остров” будуть писати світові ЗМІ — від i-D magazine до Dazed & Confused та The Calvert Journal. 

Виступ Paul Kalkbrenner у рамках культурної програми Bacardi Dancefloor — ще один важливий пазл техно-мозаїки, яка допомагає яскраво позначити Україну на світовій мапі. Чим більше легенд електронної музики завітає до нас, тим скоріше ми подолаємо деякі стереотипи (внутрішні та зовнішні) і культура цікавого нічного життя буде стрімко розвиватися. Тому так важливо зараз її підтримувати. 

Причина № 2. Ми розуміємо один одного, як ніхто інший 

У 1989 році, коли пала Берлінська стіна, Kalkbrenner спостерігав, як Східний Берлін став анархічною платформою для пригнобленого покоління. Саме у той час він захопився техно. Музикою, яка була своєрідним андрерграунд-саундтреком возз’єднання Німеччини. 

Як ми вже зазначали, з 1992 Paul почав діджеїти у молодіжних клубах Берліну. Разом із країною він пройшов усі буремні роки, втілювавши, як артист,  переживання у своїй творчості. Зайвим буде сказати, що тема роз’єднанної нації та нового становлення дуже близька Україні. У нас багато чого спільного. 

Причина №3. Новий альбом

Артист представить альбом Parts Of Life, який вийшов минулого року. Альбом складається із 15 треків, до яких також входить Sky and Sand – один із найвідоміших та найпопулярніших треків виконавця. Більше 128 тижнів трек тримається у німецьких чартах, що вважається абсолютним рекордом. 

Ця композиція розійшлася більш ніж 200 тисячами примірників, здобувши статус платинової. 

За плечима Kalkbrenner – виступи у кращих клубах Ібіци, різноманітних фестивалях, серед яких фантастичний Tomorrowland. Легендарний артист, знакова для Києва подія, новий формат. 

Чекатимемо 2 серпня на вечірці Bacardi Dancefloor у КВЦ «Парковий», квитки можна знайти тут

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь