Спецпроєкти

Ті самі реберця зі Львова. На Подолі відкрилася «Реберня “Під Арсеналом”»


На Андріївському узвозі відкрився ресторан «Реберня "Під Арсенало"», де можна скуштувати культові реберця, приготовані за секретним львіським рецептом.

Заклад відкрив «Холдинг емоцій !Fest», відомий такими проектами у Львові як «Криївка», «Львівська майстерня шоколаду» та «Дім легенд», який закрили навесні цього року.

Ребра тут готують на відкритому вогні та пропонують по ціні 169 гривень за 400 грам. До ребер пропонують мариновану бринзу, овочі гриль, салат з капусти та корінців, картоплю на грилі з яйцем та беконом, а також невеликі паляничкі, які випікають прямо тут.

Окрім ребер тут також можна замовити яловичий антрекот та скумбрію на грилі, а також овочевий бульйон та м’ясну зупу.

Також у цій самій будівлі розпочав роботу моноформат «П’яна вишня», що пропонує вишневі наливки та солодощі з вишнею.

Реберня «Під Арсеналом»
Андріївський узвіз, 2А
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь