Спецпроєкти

Супрун виступила за матюки, пояснивши, чому лаятися корисно для здоров’я


Вчорашній законопроект про дематюкізацію наробив багато галасу. За право лаятися виступив не лише простий люд, а й в.о. міністра охорони здоров’я. Уляна Супрун розкритикувала запропонований Ольгою Богомолець законопроект і пояснила, чому лайка приносить суцільну користь.

За словами Супрун, влучно і точно застосована лайка, що описує наше ставлення до ситуації і не спрямована образити співрозмовника, корисна для здоров’я.

“Дослідження показують, що саме така лайка і застосовується у побуті найчастіше. Вона призводить до нейтральних чи позитивних наслідків”, – написала в.о. міністра охорони здоров’я.

Супрун також розповіла, що нецензурна лексика, як реакція на неприємну ситуацію, корисна, бо після того, як людина вилаялася, вона відчуває полегшання. Мозок реагує виділенням ендорфінів після влучно підібраної недрукованої фрази. Звісно ж, матюки – не анестезія, проте знизити рівень болю цілком можуть. Тому відмовлятися від них не варто. Головне – не застосовувати їх після кожного слова.

Якщо вам все ж недостатньо цих аргументів, і ви твердо вирішили перестати лаятися як швець, маємо детальну інструкцію, як очистити власну мову від матюків. Користуйтеся на здоров’я.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь