Спецпроєкти

Проводжаємо літо, зустрічаємо осінь: куди піти цього тижня (29 серпня – 1 вересня)


Ну що, ви готові зустрічати осінь? Якщо від попереднього речення у вас легкий острах та паніка, то скоріше знайомтесь з нашим списком івентів на цей тиждень, які врятують ваш настрій.

Дуже пляжний концерт гурту «Latexfauna»

31 серпня, 20:00, ЮБК

Найлітніший український гурт Latexfauna грає (що логічно) дуже пляжний концерт. У хлопців в арсеналі купа пісень, щоб розслабитись, покайфувати, почіллити, пофлексить та ще багато синонімів до «добре відпочити».

Опубліковано LATEXFAUNA Четвер, 11 липня 2019 р.

Розслаблено літній дрім-поп, зухвалі костюми, відверті тексти та п’янка атмосфера – концерт гурту схожий на дискотеку мрії у літньому таборі. І що найголовніше – це все здійсниться вже цієї суботи, а не залишиться у наших мріях.

Хто ще не був на морі цього літа, котани? Чекаєм на ваші роздірающі історії в коментарях.

Опубліковано LATEXFAUNA Вівторок, 20 серпня 2019 р.

На жаль, музиканти не володіють рукавичкою Таноса та не зможуть продовжити літо навічно, зате під такий акомпанемент можна зрозуміти, що не варто засмучуватись, що закінчується літо. Треба радіти, що воно пройшло так круто і залишило нас вживих.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Кіно та подорожі просто неба

29-31 серпня, 20:00, «Кінопарк»

З 29 по 31 серпня в «Кінопарку» у Солом’янському ландшафтному парку показиватимуть просто неба кіно про подорожі. У рамках заходу «Кіно та подорожі під відкритим небом» можна буде подивитися такі хіти як «Вікенд у Парижі» або «Джунглі», а також короткий метр.

Опубліковано DREAM Hostels Субота, 17 серпня 2019 р.

Також у рамках цього заходу відбудуться зустрічі з уже відомими й досвідченими мандрівниками, які розкажуть про свій досвід знайомств з містами та країнами, та про свою філософію подорожей. Так, редакторка розділу «Їжа» на bit.ua Маша Сердюк (яка за сумісництвом є авторкою фудблога «Котлетка») розповість про те, чому у всіх подорожах вона відвідує продуктові ринки замість музеїв і картинних галерей, а екс-редакторка телешоу «Орел і решка» Яна Метьолкіна розповість про те, як подорожі змінюють життя. А засновниця телеграм-каналу про подорожі «Ветер дует» Альона Деньга розповість, як подорожувати без стресу.

Вхід на всі покази вільний, більше інформації можна знайти у Facebook-івенті.

Концерт гурту «Один в Каное»

29 серпня, 19:00, Всі.Свої

Поки інші українські музиканти вигадували чим ще здивувати слухачів, гурт «Один в Каное» взяв гітару, ніжно заспівав і поїхав в тур Україною. Потім були виступи у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Молдові та Польщі. А у 2016-ому «Один в Каное» став єдиним українським гуртом, який виступив у Кембриджському університеті.

Цієї середи музиканти дають концерт на літній терасі маркету «Всі.Свої», створюючи гарні складові приємного дозвілля – захід сонця, теплий вечір та чарівна музика.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Дискусія Science&Wine. Любов: як це працює з погляду науки

29 серпня, 19:00, Closer

Що таке любов? Чи існує в неї єдине визначення? Що породжує це почуття та чому воно штовхає нас на ірраціональні вчинки? Чому любов набуває різних форм у культурі? Що відбувається у нашому мозку під час закоханості? Чому коханці займаються саме сексом? Який зв’язок між моногамією та нашими генами? Чи можна контролювати любов?

Опубліковано INSCIENCE Понеділок, 12 серпня 2019 р.

На ці та інші питання будуть шукати відповідь фізіолог Віктор Досенко, культурологиня Наталія Кривда та співзасновник КАМА Сергій Вовк.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Показ фільму «Вибір»

З 29-го серпня, 19:10, кінотеатр «Жовтень»

Історія про українського патріота адмірала Миколу Жибарєва. Він став прикладом честі і гідності для співвітчизників ще під час розпаду Радянського Союзу, коли очолив славетний корабельний демарш, який спричинив вирішення питання щодо розподілу Чорноморського флоту. Під час кримських подій 2014 року він разом із молодшим сином вирішили залишитись служити Україні. Натомість старший син перейшов на бік ворога: виїхав до Росії та почав служити на російському флоті.

Драматична історія про вибір. Вибір, від якого залежить доля окремої людини та цілої країни.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Вистава «Кайдаші 2.0»

30-31 серпня, 20:00, Дикий театр

А якби Кайдаші жили сьогодні? Чи сварилися б вони між собою? Як би обирали дружин і вирішували спірні питання про грушу?
Чи може цього б всього не було?

Опубліковано Дикий Театр Середа, 28 серпня 2019 р.

Дикий театр відправився на пошуки істини у звичайне українське село, і достеменно дослідив, як би та історія виглядала сьогодні.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Виставка «BODY WORLDS — «Всесвіт тіла»

31 серпня – 31 жовтня, ВДНГ

На прикладах «живих» експонатів глядачі зможуть простежити всі зміни, що відбуваються з тілом людини протягом життя, розкласти для себе по поличках процеси фізичної життєдіяльності, дізнатися про можливості збереження здорового організму протягом усього життя.

Опубліковано ВДНГ Понеділок, 5 серпня 2019 р.

Або просто подивиться, як виглядають наш мозок, око чи язик. Квитки за посиланням, а докладніше у Facebook-івенті.

Курс першої допомоги

31 серпня, 08:30, бульвар Перова, 1б

Синдром упущеної вигоди неймовірно прискорив ритм нашого життя, але інколи й секунди значать занадто багато. Ще рідше – від них залежить життя. А сертифікований курс першої допомоги постраждалим, можливо, дозволить зберегти чиєсь життя.

Курс складається з 2-х частин:  1-а проводиться згідно з програмою B-con (Bleeding Control), яка розроблена Американською колегією хірургів та Комітетом з Травми США, присвячена контролю кровотеч внаслідок травми. В цьому розділі учасники тренінгу опановують наступні навички: алгоритм дій при наданні допомоги травмованим, правила виклику бригади швидкої медичної допомоги, визначення ознак масивної кровотечі, застосування прямого тиску, тампонади рани, турнікету, давлячої пов’язки для зупинки кровотеч.

Опубліковано Patriot Tactical School Четвер, 15 серпня 2019 р.

2-га частина курсу присвячена темі «Базова підтримка життя» (BLS – Basic Life Support) у відповідності до програми Європейської Ради Реанімації.
Цей розділ включає наступні теми: алгоритм дій при раптовій зупинці серця, перевірка прохідності дихальних шляхів, непрямий масаж серця, штучна вентиляція легень, використання Автоматичного Зовнішнього Дефібрилятора, стабільне положення на боці, алгоритм дій при вдавленні, метод Хеймліха, принципи надання допомоги у дітей і потопельників.

Більше інформації у Facebook-івенті, для реєстрації на курс треба перейти за посиланням.

Neformat Fest

31 серпня, 15:00, Bingo

Найстаріший український музичний андеграунд-портал Neformat.com.ua святкує 15-у річницю. За посиланням, до речі, можна прочитати наше інтерв’ю з одним з екс-адміністраторів цього ресурсу Максимом Cape Cod Сікаленком.

Опубліковано Neformat.com.ua Середа, 14 серпня 2019 р.

У суботу будуть грати Septa, Одеса, альтернатива; Nug, Івано-Франківськ, пост-метал/прог-метал; Backchat, Київ, хардкор/метал; White Ward, Одеса, пост-блек метал; Mother Witch & Dead Water Ghosts, Одеса, окультний дум; Kasu Weri, Київ, сладж; Тулим, Київ, бум-беп, хардкор-реп; Ціна Ритму, Львів, хіп-хоп; Maxim Monophonic, Київ, сінтвейв, тріп-хоп; r.roo, Київ, idm, ембіент хаус та stonefromthesky, Київ, тріп-хоп, органік техно, даунтемпо.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Оркестр НАОНІ. Найкращі рок хіти на терасі

1 вересня, 19:05, Всі.Свої

З назви івенту все чітко зрозуміло, на що можуть очікувати гості події. Український оркестр НАОНІ представить програму «Найкращі рок – хіти», до якої увійшли світові хіти в аранжуванні для українських народних інструментів. Гості зможуть почути пісні легендарних The Beatles, Deep Purple, Metallica, Queen, ABBA, та багато інших у виконанні симфонічного ансамблю під керівництвом Віктора Гуцала.

Опубліковано Roof Вівторок, 2 липня 2019 р.

Кожен виконавець колективу – професіонал, що володіє декількома інструментами. Всього НАОНІ використовують в своїх виступах більше 60 видів унікальних народних інструментів з усіх куточків України.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

Концерт гурту «Пошлая Молли»

1 вересня, 20:00, ЮБК

Як ще можна зустрічати перше вересня, якщо не з улюбленим гуртом українських школярів? Поп-панки «Пошлая Молли» будуть відриватися на першій вечірці осіннього сезону київського ЮБК.

Драйвова музика, сміливі тексти та божевільна енергія – ось неповний перелік складових хорошого концерту рокерів. Тому одягайтесь позручніше і відпочивайте вже восени ще з літнім настроєм.

Більше інформації можна знайти у Facebook-івенті, а квитки ще є за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь