Спецпроєкти

В Україні створять каталог ініціатив Корпоративної Соціальної Відповідальності. Розкажи про свій кейс


26 вересня в UNIT.City. відбудеться міжнародний European Pro Bono Summit. Pro Bono Summit –  це щорічна зустріч міжнародних експертів pro bono та інтелектуального волонтерства, представників бізнесу і соціального сектору. 

На конференції презентують перший в Україні каталог КСВ-ініціатив, де буде представлено близько 50 компаній та 30 проєктів. Мета цього проєкту дослідити ключові практики та тренди у сфері КСВ та зробити співпрацю бізнесу з громадським сектором ефективнішою.

Що буде містити дослідження:

  • фокусні напрями КСВ компаній
  • внутрішній огляд КСВ в компаніях
  • найкращі практики КСВ
  • громадські організації та благодійні фонди для співпраці.

Результатом дослідження стане великий звіт зі статистичним оглядом сфери, а також каталог компаній за їхніми пріоритетами у КСВ та організацій, які реалізують проекти у цій сфері.

«Ринок КСВ в Україні активно розвивається, але не завжди під час такого стрімкого розвитку ми встигаємо будувати прозору комунікацію та партнерські зв’язки. А без цього неможлива побудова сильного сектору. Саме тому ми вирішили створити цей каталог, — розповідає Анна Мазур, кураторка Pro Bono Club Ukraine. — Ми прагнемо зібрати якомога більше КСВ-кейсів з українського бізнесу, адже віримо, що це значно полегшить комунікацію між компаніями та громадськими організаціями».

Заповнити форму та поділитися своїми практиками КСВ можна до 2 вересня.



#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь