Спецпроєкти

Фітнес для зайнятих: як фітнес-студія hiitworks дає максимум користі за мінімум часу


Нещодавно на Подолі відкрилася п’ята,  а незабаром поблизу Вокзальної відкриття вже шостої студії фітнес-мережі hiitworks. Розповідаємо про надактуальну у сучасному ритмі життя концепцію «фітнесу для зайнятих».

З чого все почалось 

Скажений ритм більшості сучасних людей – це щільний графік та метушня, де інколи важко знайти час для себе. «Не вистачає часу» – одна з найбільш поширених відмовок, коли мова йде про заняття спортом. 

Тому три роки  тому Ярослав Сойніков, відома у фітнес-сфері особистість, та бізнесмен Євген Белінін вирішили створити ідеальну студію фітнесу. Євген хотів знайти оптимальне рішення для зайнятої  людини, яке дозволить їй виділяти час на фітнес навіть за умови дуже напруженого графіку. А Ярослав мріяв створити студію, де всі заняття грунтуються не навколо функцій тренажерів і обладнання, а навколо майстерності і кваліфікації тренера. Так створили hiitworks. Мінімум часу – максимум результату. 

Ярослав Сойніков
співзасновник студії hiitworks
Коли ми почали працювати, основний фокус був скерований на високоінтенсивні інтервальні тренування. Згодом стало зрозумілим, що це не все, що клієнтам дійсно потрібно. Тому ми адаптували тренування, додавши заняття на будь-який смак. Зараз у розкладі студії hiitworks маємо більше 25 різноманітних тренувань для будь-якого рівня підготовки. Заняття повністю задовольняють потреби людей, які хотіли б привести себе у форму, бути здоровішими та активнішими, не витрачаючи на фітнес багато часу.

Концепція 

По-перше, hiitworks – це не клуб і не спортзал, в який можна прийти і просто позайматися на тренажерах. Це фітнес-студія, в якій є два різновиди занять: групові тренування і персональний тренінг. Групові заняття проходять у невеликих класах до 12 осіб.

Ельміра Джангірова
PR&communications hiitworks
Ми про те, що фітнесом потрібно займатися із задоволенням, а не карати себе за щось. Намагаємося донести до наших клієнтів, що ти не тільки приносиш користь своєму тілу. Завдяки фітнесу життя може стати повнішим, з'являється додаткова енергія для нових досягнень і просто поліпшується настрій. І коли ми чуємо це майже кожного дня від наших клієнтів та друзів, розуміємо, що рухаємось у правильному напрямку.

По-друге, у hiitworks цінують ваш час. Кожне групове тренування триває 45 хвилин і побудоване таким чином, щоб протягом цього часу ви отримали максимальну користь. Тут немає SPA та масажних кабінетів. Нічого зайвого, тільки фітнес. Візит до студії загалом займатиме не більше 1 години 15 хвилин. Розклад складений таким чином, щоб ви встигали позайматись у будь-який зручний час: вранці, в обід або ввечері. Перше тренування починається о 7:15, а останнє – о 21:15.

  

Види тренувань 

У студії більше 25 видів тренувань. Це силові, кардіо, TRХ, інтервальні тренування та багато інших функціональних занять. Крім того, у hiitworks є клас із нового та популярного нині напрямку animal flow, де робота із тілом базується  на рухах тварин. Також із новинок – тренування на платформі Procedos, яке проходить у 3D-просторі та задіює у роботу кожен ваш м’яз.

01/4

Обираючи персональні тренування або комплексні програми, які існують у студії, за вами закріплюється тренер. Він розробляє програму занять, консультує з приводу харчування, контролює та постійно підтримує. Така комплексна робота дуже мотивує на результат.

Інтервальні  тренування  проходять за допомогою нагрудного датчику My Zone, який контролює ваш пульс під час занять. Дані виводяться на екрани. Разом із тренером ви спостерігаєте, наскільки інтенсивною є ваша робота, як швидко ви відновлюєтеся протягом тренування, і тренер корегує навантаження у разі необхідності. Також My Zone зчитує кількість калорій, витрачених під час заняття. Датчик може бути як особистий, який налаштований під ваші параметри (вік, стать, вага тощо), або ж орендований у студії і налаштований під середньостатистичні параметри.

Тренери

Всі тренери студії – сертифіковані фахівці, які ніколи не стоять на місці, постійно навчаються  як в Україні, так і за її межами. Співзасновник студії Ярослав Сойников є майстер-тренером з багатьох напрямків, таких як TRX, PROCEDOS, ViPR, Trigger Point.  Він навчає тренерів і має право сертифікувати їх навіть за кордоном.

Ярослав Сойніков
співзасновник студії hiitworks
Тренерський склад – це те, чим ми дійсно хочемо і прагнемо пишатися. Наша основа – це досвідчені, сертифіковані тренери, у яких за плечима великий досвід роботи і чітке розуміння того, як варто, і як не варто працювати з клієнтом, як працювати із тілом, розвиваючи його.

Де займатись? 

Наразі функціонують 5 студій hiitworks:
Поділ – вул. Верхній Вал, 2, нова студія Набережно-Хрещатицька, 37 (вже відкрита)
Печерськ – вул. Коновальця, 36д 
Берестейська – вул. Машинобудівна, 41 
Теремки – вул. Вільямса, 6
Вокзальна –  В. Липківського 1А, РЦ “Ультрамарин”  (відкриття у кінці серпня).

01/6
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь