Спецпроєкти

Восьминоги та креветки за 39 грн. Діма Борисов відкрив Mushlya Bar на «Арсенальній»


Відомий ресторатор Діма Борисов відкрив ще один заклад у форматі one euro bar. Новенький Mushlya Bar розташований на вулиці Івана Мазепи, поруч із метро «Арсенальна».

Це вже другий заклад з подібною вивіскою, перший Борисов відкрив минулої осені біля фонтану на Хрещатику. Всього протягом найближчого місяця в Києві має з’явитися ще три подібних заклади. Всі страви, як завжди, коштують біля 1 євро, готуються індивідуально для кожного гостя та видаються за 5-7 хвилин.

01/7

Меню — ідентичне «Мушлі» на Хрещатику, де зроблено акцент на морепродуктах. Тут можна спробувати устриці з лимоном, казанок мідій у вершковому соусі або варених раків, сендвіч зі скумбрією на грилі або з голландським малосольним оселедцем, а також креветки — дрібні чорноморські, білоногі (в порції 5 шт.) і величезні аргентинські креветки, які тут готують на грилі.

Окрім креветок на грилі тут також готують кальмари, каракатицю, лобстерів та бебі-восьминогів. Також Mushlya Bar можна скуштувати поп-корн з морепродуктів: у хрусткому клярі тут готують мідії, креветки, кальмари та рибу ферінку (аналог анчоусів).

Для любителів м’яса у меню знайдуться бургери — або звичайний із м’ясною котлетою, або Surf & Turf з мармурової яловичиною і хрусткими креветками (Surf & Turf — страва, де поєднуються м’ясо і морепродукти одночасно).

01/7

Дещо з меню:

  • устриця — 39 грн
  • казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом — 49 грн
  • казанок мідій на компанію — 198 грн
  • аргентинська креветка grill — 39 грн
  • половинка лобстера grill з картопляними діпами — 198 грн
  • сендвіч із малосольним оселедцем — 39 грн
  • келих вина (біле, червоне, брют) — 39 грн

Mushlya Bar
вул. Мазепи, 3
розклад роботи: з 10:00 до 23:00
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь