Спецпроєкти

Коли стартує офіційний продаж iPhone 11 та iPhone 11 Pro/Pro Max в Україні?


10 вересня відбувся традиційний Apple Event, де компанія Apple провела презентацію нових смартфонів iPhone, а також представила оновлені ключові гаджети Apple та нові сервіси. bit.ua спеціально підготувала гайд новинками та розповіла основні характеристики нових iPhone та гаджетів.

В Америці телефони можна купити з 20 вересня. Офіційний продаж нових iPhone 11 та iPhone 11 Pro/Pro Max, Apple Watch Series 5 та нового iPad в Україні стартує 11 жовтня.

Товари надійдуть до найбільших українських магазинів 11 жовтня, але вже з 4 жовтня українським покупцям буде надана можливість – оформити попереднє замовлення на пристрої на сайтах авторизованих реселерів Apple.

Вартість оригінальних пристроїв iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max, а також iPad та Apple Watch Series 5 в Україні буде оголошена 4 жовтня.

Також, цьогоріч офіційні партнери підготували до старту продажів промо-програми зі спеціальними цінами та вигідними пропозиціями для перших покупців. Промо-акції триватимуть з 11 до 13 жовтня.

Розробники наголосили, що це «найбільш захоплюючий  iPhone, який ми наразі створили». Наприклад, у лінійці Pro тепер три камери, а не дві, а у iPhone 11 з’явилася нова система подвійної камери на задній панелі – 12-мегапіксельний ширококутний об’єктив (26 мм f/1,8) та 12-мегапіксельний ультраширокий об’єктив.

Крім того, нещодавно було проведено опитування, де визначили, що українцю, щоб купити iPhone 11, необхідно працювати 97 днів. Це на 40 днів менше, ніж рік тому. Тоді як швейцарець може накопичити на iPhone 11 за 4,8 дня, американець – за 5,8 дня, a люксембуржець – за 6,7 дня.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь