Спецпроєкти

Як вижити на Burning Man і чому туди варто поїхати кожній людині?


3 вересня завершився цьогорічний, 34-й Burning Man – фестиваль незалежного мистецтва та свято радикального самовираження. Ми вже писали про те, чим він особливий та як живеться там нашій видавчині Тані Гріньовій. Кожного року він представляє арт-об’єкти з різних країн світу. На фестиваль з’їжджаються з усього світу, щоб отримати новий досвід, випробувати себе, вийти із зони комфорту, творити. Тут немає часу, немає зв’язку, грошей – тільки свобода та право на радикальне самовираження й радикальне включення.

Крім того, Україна в цьому році представила власний медіа-арт-проект Digital Culture – відео-мапінг-перформанси, що були презентовані на фасаді 30-метрової піраміди PlayAlchemist, яку побудувала міжнародна команда фестивалю. Проект визнали одним з найкращих арт-проектів цьогорічного фестивалю Burning Man.

Тисячі українців побували на Burning Man – хтось по кілька разів, хтось вперше. Кожного року все більше росте інтерес до фестивалю, тому четверо українських «бьорнерів» вирішили зібратись разом та поділитись своїм унікальним досвідом, пригодами та інсайтами, які вони отримали від поїздки.

Вже 30 вересня о 19:00 в dialog hub Тетяна Гріньова, Оксана Хошва, Марина Гранкіна та Влад Іваненко розкажуть:

✔️Навіщо їхати на Burning Man?
✔️Чи правда, що туди їздять одні наркомани?
✔️Скільки часу потрібно готуватися до поїздки? І як взагалі?
✔️Наскільки це безпечно?
✔️Як вибрати свій табір і з ким взагалі їхати?
✔️Чи можна поїхати самому?
✔️Скільки це коштує, нарешті?
✔️Чи змінюється життя після Burning Man (і в який бік)?
✔️Що це за 10 правил Burning Man і що буде, якщо їх не виконувати?

Подія благодійна – вхід 200 грн, всі кошти передадуть на лікування онкохворих дітей фонду Таблеточки, на кампанію Тані Гриньової KIND Challenge.

Посилання на реєстрацію:  http://dh.fashion-aid.in.ua/product/yak-vyzhyty-na-burning-man-i-chomu-tudy-varto-poyihaty-kozhnij-lyudyni/

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь